Trend Report

Belegde broodjes in foodservice

Belegde broodjes zijn in foodservice zonder enige twijfel een topproduct. Voorheen waren het vooral broodjeszaken die instonden voor de verkoop ervan. Echter nemen vandaag heel veel andere kanalen binnen foodservice en retail die rol over. Broodjeszaken komen hierdoor verder onder druk in België. De nood aan innovatie is groot. Gasten zoeken vernieuwing en die vinden ze amper in het traditionele broodjeszakenkanaal. Vooral zelfstandige ondernemers blijken het na te laten in te zetten op echte vernieuwing.

In deze Product Prestatie Scan wordt de markt van belegde broodjes in foodservice België doorgelicht. Er wordt een analyse gemaakt van alle kanalen waar belegde broodjes worden verkocht, er wordt nagegaan wie de koper is van broodjes en waar en wanneer die broodjes consumeert. Ook wordt er een compleet hoofdstuk gewijd aan een uitgebreide analyse…...

Dit artikel GRATIS verder lezen?

Dat kan met een FSA-account!

Waarom een GRATIS
FSA- account aanmaken?

Registreer je in enkele minuten!

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!

Krijg toegang tot al onze waardevolle informatie!

Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!

Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

TAGS

Bekijk nog een
Impact van corona op ondernemers in horeca

Onderzoeksrapport in samenwerking met Debic om de impact van corona op ondernemers in horeca in kaart te brengen.

De opmars van FRIED CHICKEN in foodservice

Wordt 'fried chicken' de nieuwe 'pizza' van de foodservicemarkt? Het gerecht is bezig aan een stevige opmars!

TREND: Impact van de Ramadan

Voor de meer dan 800.000 moslims in ons land, loopt de Ramadan op haar einde. FSA dook in de markt om beter te begrijpen hoe belangrijk deze culturele traditie is.

Het toenemend belang van ontbijten buitenshuis

Ontbijten buitenshuis wordt populairder. FSA dook in de markt en bracht trends en ontwikkelingen in kaart.

Trends in de hotelmarkt 2022

De hotelperformantie was in 2021 nog verre van normaal. Wat belooft 2022?

Het toenemend belang van ontbijten buitenshuis

Ontbijten buitenshuis wordt populairder. FSA dook in de markt en bracht trends en ontwikkelingen in kaart.

Impact van corona op ondernemers in horeca

Onderzoeksrapport in samenwerking met Debic om de impact van corona op ondernemers in horeca in kaart te brengen.

Tussendoorconsumptie in foodservice 2018

Rapport over het consumptiegedrag van consumenten in foodservice tijdens de tussendoormomenten.

De opmars van FRIED CHICKEN in foodservice

Wordt 'fried chicken' de nieuwe 'pizza' van de foodservicemarkt? Het gerecht is bezig aan een stevige opmars!

Het toenemend belang van ontbijten buitenshuis

Ontbijten buitenshuis wordt populairder. FSA dook in de markt en bracht trends en ontwikkelingen in kaart.

Alcoholische dranken in foodservice

Duik mee in de trends en ontwikkelingen van alcoholische dranken in foodservice

Prijsstijgingen in Foodservice

Nadat foodservice de coronacrisis heeft doorstaan, dient meteen de volgende crisis zich aan. Inflatie doet prijzen exploderen.