Van alle consumpties in foodservice, vindt 32% plaats tijdens een tussendoormoment. Dit kan zijn in de voormiddag tussen 9 uur en 12 uur of in de namiddag tussen 14 uur en 17 uur. Foodservice Alliance maakte een Trend Paper met een heldere analyse van de tussendoormarkt. In welke kanalen binnen foodservice worden de meeste tussendoortjes…...
Dit artikel GRATIS verder lezen?
Dat kan met een FSA-account!
Waarom een GRATIS
FSA- account
aanmaken?
Registreer je in enkele minuten!
- Lees interessante artikels
- Ontvang de exclusieve nieuwsbrief
- Download gratis trendrapporten, infographics en marktcijfers

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!
Krijg toegang tot al onze waardevolle informatie!
Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!
Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.