Trend Report

Tussendoorconsumptie in foodservice 2018

Tussendoormomenten kennen een steeds groter aandeel binnen de Belgische foodservicemarkt. Traditionele bezoekmomenten zoals de lunch en het diner vervagen. Porties worden kleiner en het eetpatroon evolueert meer naar een aaneenschakeling van eetmomenten.

Van alle consumpties in foodservice, vindt 32% plaats tijdens een tussendoormoment. Dit kan zijn in de voormiddag tussen 9 uur en 12 uur of in de namiddag tussen 14 uur en 17 uur. Foodservice Alliance maakte een Trend Paper met een heldere analyse van de tussendoormarkt. In welke kanalen binnen foodservice worden de meeste tussendoortjes…...

Dit rapport downloaden?

Dat kan met het FSA lidmaatschap!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Waarom een lidmaatschap bij
FSA aankopen?

Neem contact op voor meer info!

Deze content is enkel beschikbaar voor betalende leden.

Upgrade jouw account om
deze informatie te bekijken!

Upgrade jouw account om deze informatie te bekijken!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Deze content is enkel beschikbaar voor betalende leden.

Upgrade jouw account om deze informatie te bekijken!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Al lid? Log hier in

TAGS

Bekijk nog een
Alcoholische dranken in foodservice

Duik mee in de trends en ontwikkelingen van alcoholische dranken in foodservice

Vegan & veggie in horeca en foodservice

Uitgebreide analyse over het belang van vegan en veggie in horeca en foodservice

Het toenemend belang van ontbijten buitenshuis

Ontbijten buitenshuis wordt populairder. FSA dook in de markt en bracht trends en ontwikkelingen in kaart.

Belegde broodjes in foodservice

Rapport over het aankoop en consumptiegedrag rond belegde broodjes in foodservice

Vegan & veggie in horeca en foodservice

Uitgebreide analyse over het belang van vegan en veggie in horeca en foodservice

Het toenemend belang van ontbijten buitenshuis

Ontbijten buitenshuis wordt populairder. FSA dook in de markt en bracht trends en ontwikkelingen in kaart.

Trends in de hotelmarkt 2022

De hotelperformantie was in 2021 nog verre van normaal. Wat belooft 2022?

Sauzen in foodservice 2018

Analyse van de sauscategorie in foodservice, met veel aandacht voor consumptiemomenten en gebruikers

Belegde broodjes in foodservice

Rapport over het aankoop en consumptiegedrag rond belegde broodjes in foodservice

Prijsstijgingen in Foodservice

Nadat foodservice de coronacrisis heeft doorstaan, dient meteen de volgende crisis zich aan. Inflatie doet prijzen exploderen.

De opmars van FRIED CHICKEN in foodservice

Wordt 'fried chicken' de nieuwe 'pizza' van de foodservicemarkt? Het gerecht is bezig aan een stevige opmars!

Sauzen in foodservice 2018

Analyse van de sauscategorie in foodservice, met veel aandacht voor consumptiemomenten en gebruikers