Trend Report

Tabak in de foodservicemarkt 2018

Bij Foodservice Alliance volgen we meer dan het bezoekgedrag en de consumptie van eten en drinken in foodservice. Ook de aankoop van tabak wordt gemonitord binnen de foodservicemarkt. Dat de tabaksmarkt in evolutie is, is ondertussen algemeen geweten. Zo is er de elektronische sigaret die al een aantal jaren zijn opmars maakt en een impact heeft op de verkoop van tabak. Ook de beperking op de communicatie van tabak, stemt outlets tot verandering van hun aanpak. Ondanks alle veranderingen die het de voorbije jaren heeft gehad en in de toekomst nog zal doormaken, blijft het wel een grote markt zowel in retail als in foodservice. Tijd om dus eens dieper in te gaan op deze unieke markt. Daarom heeft Foodservice Alliance voor u een gedetailleerd rapport samengesteld waarin de tabakswereld onder de loep wordt genomen.

Wat u allemaal in dit rapport kunt vinden? Waar in foodservice wordt tabak voornamelijk aangekocht? Hebben consumenten een ander aankoop gedrag binnen bepaalde outlets? Wat voor type tabak wordt er aangekocht? Verschilt het type tabak dat wordt aangekocht naar profiel van de koper? Op welke dag van de week wordt tabak vooral aangekocht? Tijdens welk…...

Dit artikel GRATIS verder lezen?

Dat kan met een FSA-account!

Waarom een GRATIS
FSA- account aanmaken?

Registreer je in enkele minuten!

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!

Krijg toegang tot al onze waardevolle informatie!

Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!

Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

TAGS

Bekijk nog een
Sauzen in foodservice 2018

Analyse van de sauscategorie in foodservice, met veel aandacht voor consumptiemomenten en gebruikers

TREND: Impact van de Ramadan

Voor de meer dan 800.000 moslims in ons land, loopt de Ramadan op haar einde. FSA dook in de markt om beter te begrijpen hoe belangrijk deze culturele traditie is.

Vegan & veggie in horeca en foodservice

Uitgebreide analyse over het belang van vegan en veggie in horeca en foodservice

Tussendoorconsumptie in foodservice 2018

Rapport over het consumptiegedrag van consumenten in foodservice tijdens de tussendoormomenten.

Alcoholische dranken in foodservice

Duik mee in de trends en ontwikkelingen van alcoholische dranken in foodservice

TREND: Impact van de Ramadan

Voor de meer dan 800.000 moslims in ons land, loopt de Ramadan op haar einde. FSA dook in de markt om beter te begrijpen hoe belangrijk deze culturele traditie is.

Prijsstijgingen in Foodservice

Nadat foodservice de coronacrisis heeft doorstaan, dient meteen de volgende crisis zich aan. Inflatie doet prijzen exploderen.

Het toenemend belang van ontbijten buitenshuis

Ontbijten buitenshuis wordt populairder. FSA dook in de markt en bracht trends en ontwikkelingen in kaart.

Sauzen in foodservice 2018

Analyse van de sauscategorie in foodservice, met veel aandacht voor consumptiemomenten en gebruikers

Prijsstijgingen in Foodservice

Nadat foodservice de coronacrisis heeft doorstaan, dient meteen de volgende crisis zich aan. Inflatie doet prijzen exploderen.

Trends in de hotelmarkt 2022

De hotelperformantie was in 2021 nog verre van normaal. Wat belooft 2022?

Belegde broodjes in foodservice

Rapport over het aankoop en consumptiegedrag rond belegde broodjes in foodservice