Trend Report

Impact van corona op ondernemers in horeca

Foodservice Alliance peilde in opdracht van DEBIC bij een ruime steekproef van honderden Belgische horeca ondernemers naar de impact van de crisis op hun zaak en op hen als persoon. Welke financiële gevolgen heeft de crisis tot duver met zich meegebracht? En hoe gaan ze nu van hieruit verder? Zullen ze hun concept aanpassen? Hebben ze uberhaupt nog geloof in een succesvolle toekomst? En zeer belangrijk; wie kan hen vandaag écht helpen om er terug bovenop te komen? Het zijn pertinente vragen die gesteld moesten worden.

Veel horecazaken leden zwaar, onherstelbaar verlies tijdens de coronaperiode. Wat ze echter niet hebben verloren is de moed. 1 op 3 blijft optimistisch als het over de toekomst gaat. Zij denken dat de impact van de coronacrisis op de Belgische horeca binnen een paar maanden voorbij zal zijn. 4% van hen geeft zelfs aan te…...

Dit rapport downloaden?

Dat kan met het FSA lidmaatschap!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Waarom een lidmaatschap bij
FSA aankopen?

Neem contact op voor meer info!

Deze content is enkel beschikbaar voor betalende leden.

Upgrade jouw account om
deze informatie te bekijken!

Upgrade jouw account om deze informatie te bekijken!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Deze content is enkel beschikbaar voor betalende leden.

Upgrade jouw account om deze informatie te bekijken!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Al lid? Log hier in

TAGS

Bekijk nog een
Tabak in de foodservicemarkt 2018

Tabak kan gekocht worden via verschillende kanalen. Het belang van foodservicekanalen is daarin belangrijk, zo blijkt uit dit rapport.

Vegan & veggie in horeca en foodservice

Uitgebreide analyse over het belang van vegan en veggie in horeca en foodservice

Sauzen in foodservice 2018

Analyse van de sauscategorie in foodservice, met veel aandacht voor consumptiemomenten en gebruikers

Trends in de hotelmarkt 2022

De hotelperformantie was in 2021 nog verre van normaal. Wat belooft 2022?

Tussendoorconsumptie in foodservice 2018

Rapport over het consumptiegedrag van consumenten in foodservice tijdens de tussendoormomenten.

Het toenemend belang van ontbijten buitenshuis

Ontbijten buitenshuis wordt populairder. FSA dook in de markt en bracht trends en ontwikkelingen in kaart.

TREND: Impact van de Ramadan

Voor de meer dan 800.000 moslims in ons land, loopt de Ramadan op haar einde. FSA dook in de markt om beter te begrijpen hoe belangrijk deze culturele traditie is.

Trends in de hotelmarkt 2022

De hotelperformantie was in 2021 nog verre van normaal. Wat belooft 2022?

Alcoholische dranken in foodservice

Duik mee in de trends en ontwikkelingen van alcoholische dranken in foodservice

Prijsstijgingen in Foodservice

Nadat foodservice de coronacrisis heeft doorstaan, dient meteen de volgende crisis zich aan. Inflatie doet prijzen exploderen.

Vegan & veggie in horeca en foodservice

Uitgebreide analyse over het belang van vegan en veggie in horeca en foodservice

TREND: Impact van de Ramadan

Voor de meer dan 800.000 moslims in ons land, loopt de Ramadan op haar einde. FSA dook in de markt om beter te begrijpen hoe belangrijk deze culturele traditie is.