Trend Report

Impact van corona op ondernemers in horeca

Foodservice Alliance peilde in opdracht van DEBIC bij een ruime steekproef van honderden Belgische horeca ondernemers naar de impact van de crisis op hun zaak en op hen als persoon. Welke financiële gevolgen heeft de crisis tot duver met zich meegebracht? En hoe gaan ze nu van hieruit verder? Zullen ze hun concept aanpassen? Hebben ze uberhaupt nog geloof in een succesvolle toekomst? En zeer belangrijk; wie kan hen vandaag écht helpen om er terug bovenop te komen? Het zijn pertinente vragen die gesteld moesten worden.

Veel horecazaken leden zwaar, onherstelbaar verlies tijdens de coronaperiode. Wat ze echter niet hebben verloren is de moed. 1 op 3 blijft optimistisch als het over de toekomst gaat. Zij denken dat de impact van de coronacrisis op de Belgische horeca binnen een paar maanden voorbij zal zijn. 4% van hen geeft zelfs aan te…...

Dit artikel GRATIS verder lezen?

Dat kan met een FSA-account!

Waarom een GRATIS
FSA- account aanmaken?

Registreer je in enkele minuten!

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!

Krijg toegang tot al onze waardevolle informatie!

Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!

Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

TAGS

Bekijk nog een
Tussendoorconsumptie in foodservice 2018

Rapport over het consumptiegedrag van consumenten in foodservice tijdens de tussendoormomenten.

Trends in de hotelmarkt 2022

De hotelperformantie was in 2021 nog verre van normaal. Wat belooft 2022?

Het toenemend belang van ontbijten buitenshuis

Ontbijten buitenshuis wordt populairder. FSA dook in de markt en bracht trends en ontwikkelingen in kaart.

Belegde broodjes in foodservice

Rapport over het aankoop en consumptiegedrag rond belegde broodjes in foodservice

De opmars van FRIED CHICKEN in foodservice

Wordt 'fried chicken' de nieuwe 'pizza' van de foodservicemarkt? Het gerecht is bezig aan een stevige opmars!

Belegde broodjes in foodservice

Rapport over het aankoop en consumptiegedrag rond belegde broodjes in foodservice

Vegan & veggie in horeca en foodservice

Uitgebreide analyse over het belang van vegan en veggie in horeca en foodservice

Prijsstijgingen in Foodservice

Nadat foodservice de coronacrisis heeft doorstaan, dient meteen de volgende crisis zich aan. Inflatie doet prijzen exploderen.

De opmars van FRIED CHICKEN in foodservice

Wordt 'fried chicken' de nieuwe 'pizza' van de foodservicemarkt? Het gerecht is bezig aan een stevige opmars!

Trends in de hotelmarkt 2022

De hotelperformantie was in 2021 nog verre van normaal. Wat belooft 2022?

Tussendoorconsumptie in foodservice 2018

Rapport over het consumptiegedrag van consumenten in foodservice tijdens de tussendoormomenten.

Alcoholische dranken in foodservice

Duik mee in de trends en ontwikkelingen van alcoholische dranken in foodservice