Dit rapport brengt een analyse van het gebruik van sauzen in de verschillende kanalen van de Belgische foodservice markt. Het zoomt in op de menupenetratie van het product, dat als toevoeging of als smaakmaker wordt geserveerd. Koude of warme sauzen worden geserveerd in combinatie met bijna elk product, gaande van salades tot broodjes tot hoofgerechten, dat is…...
Dit artikel GRATIS verder lezen?
Dat kan met een FSA-account!
Waarom een GRATIS
FSA- account
aanmaken?
Registreer je in enkele minuten!
- Lees interessante artikels
- Ontvang de exclusieve nieuwsbrief
- Download gratis trendrapporten, infographics en marktcijfers

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!
Krijg toegang tot al onze waardevolle informatie!
Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!
Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.