WORDT HET BELANG VAN VEGAN & VEGGIE IN HORECA EN FOODSERVICE WAT OVERSCHAT? Toenemend flexitarisme verklaart sterk dalende vleesconsumptie De gemiddelde vleesconsumptie per Belg is tussen 2009 en 2019 met bijna een vijfde gedaald. De groep flexitariërs, mensen die regelmatig bewust een dag geen vlees eten, groeide de afgelopen jaren sterker dan het…...
Dit artikel GRATIS verder lezen?
Dat kan met een FSA-account!
Waarom een GRATIS
FSA- account
aanmaken?
Registreer je in enkele minuten!
- Lees interessante artikels
- Ontvang de exclusieve nieuwsbrief
- Download gratis trendrapporten, infographics en marktcijfers

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!
Krijg toegang tot al onze waardevolle informatie!
Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!
Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.