KMO

OPLEIDINGSPROGRAMMA

Kennis over foodservice
op maat van KMO's

KMO’s die lid zijn van het Kennisnetwerk van Foodservice Alliance kunnen een zorgvuldig uitgewerkt opleidingsprogramma volgen om hun marktkennis over de Belgische Foodservicemarkt te verruimen.

Trusted by more than 300 leading Belgian companies in foodservice.

Ieder bedrijf dat actief is als toeleverancier, groothandel of als ketengeorganiseerde outlet in de Belgische foodservicemarkt, is lid van het Foodservice Alliance kennisnetwerk! Het is immers het enige platform waar informatie over trends en marktontwikkelingen op de voet worden gevolgd.

Het kennisnetwerk is in de eerste plaats gericht op marketing en sales professionals die hun businees (willen) bouwen in de Belgische horeca, catering of convenience markt.

Professionele opleiding

Het opleidingsprogramma omvat een professioneel traject van meerdere onderdelen die gedurende een volledig jaar worden gespreid.

Wetenschappelijk onderbouwd programma

Het opleidingsprogramma wordt samengesteld op basis van wetenschappelijk onderbouwde informatie en gedoceerd door professionele opleiders

Begeleidingstraject op maat van KMO’s

Deelnemers aan het programma worden ook buiten de opleiding begeleid. Enkel KMO’s die een lidmaatschap hebben bij het kennisnetwerk van FSA komen in aanmerking voor het opleidingsprogramma.

Voor wie?

Ieder bedrijf dat actief is als toeleverancier, groothandel of als ketengeorganiseerde outlet in de Belgische foodservicemarkt kan deelnemen aan het opleidingsprogramma. Echter zijn er 2 specifieke voorwaarden van toepassing voor deelnemers:

Programma

Algemene opleidingsbijeenkomsten

Deze zijn verplicht en gaan in normale omstandigheden LIVE door

Specifieke opleidingsmomenten

Handelen rond specifieke marktkanalen. U kiest zelf dewelke u wenst te volgen!

Meerdere online trainingen

Doorheen het jaar worden diverse webinars en online bijeenkomsten georganiseerd rond actuele thema’s. Deze kan u LIVE volgen. Het aantal trainingen kan doorheen het jaar variëren, afhankelijk van de actualiteit.

Deelnemen & tarieven

KMO’s die deel willen nemen aan het opleidingsprogramma van FSA betalen 3.950 Euro. Deze prijs is exclusief BTW. KMO’s die minder lang dan 3 jaar bestaan krijgen een korting als start-up.

30% korting dankzij de
KMO Portefeuille?

FSA is erkend als gekwalificeerd opleidingsverstrekker.

Vlaamse bedrijven die in aanmerking komen voor subsidies van KMO Portefeuille kunnen tot 30% van dit opleidingsbedrag gecompenseerd krijgen!

Hoe kan het netwerk in foodservice u vooruit helpen?

Join the network with
other professionals