Foodservice nieuws

Meer Foodservice

Kunnen we volgend jaar weer cash betalen op festivals?

Als het aan consumentenorganisatie Test-Aankoop ligt wel. Die dient een klacht in tegen de grote festivals

Colruyt Group versterkt positie in convenience met overname Delitraiteur

Het bestaande concept van Delitraiteur en de 41 winkels blijft behouden, inclusief het franchisemodel.

Horeca ziet toename in aantal werknemers, ook al staat rendement in de sector onder druk

Het aantal vaste medewerkers in de Belgische horeca heeft het hoogste niveau bereikt in meer dan een decennium. Ook het aantal flexi-jobs en studentenjobs blijft toenemen. En dat is bijzonder...

Dalende bezoeken en verschuivende voorkeuren in de Belgische foodservicemarkt

FSA publiceert haar update van de Foodservice Barometer voor het derde kwartaal van 2024

Foodservice kwartaalupdate Q3-2024

De kwartaalupdate geeft alle ontwikkelingen mee in de foodservicemarkt tijdens Q3 2024.

Waarom het bedrijf achter Moët & Chandon investeert in alcoholvrij

Het bedrijf LVMH, bekend van de luxemerken in drank, neemt een strategische belang in French Bloom, een innovatieve start-up die alcoholvrije schuimwijnen maakt

Boeken dicht voor Dunkin’ in Nederland (Of toch niet?)

Heeft de formule nog een toekomst na de 'exit' van de DONUT in haar naam en dreigt België hetzelfde lot?

UpFresh en Franky Fresh Food versmelten tot HUPPA

Beide bedrijven versmelten nu ook in merkidentiteit en profileren zich nog meer als versspecialist voor de Belgische markt

Na SNACKDEALS nu ook RESTODEALS gelanceerd

HORECA VAN ZON zet haar agressieve strategie met het online platform nu ook door bij restaurants en cateraars

Solucious neemt ultravers-speler DELIDIS over

Na de overname van VALFRAIS versterkt de groep Colruyt opnieuw haar greep op de foodservicegroothandel

Foodservice Petrolshop Monitor 2024

Update met de belangrijkste marktontwikkelingen in het Belgische petrolshopkanaal.

Eerste Jumbo Foodmarkt van België opent in Gent

Een uniek concept wat de scheidingslijn opzoekt tussen supermarkt en horeca

Teker Group verstevigt marktpositie met nieuwe overname

Lonki Food Group, bekend om de verwerking van konijnenvlees komt in handen van het bedrijf

Maaltijdleverancier Foodbag lanceert herbruikbare dozen

Het bedrijf wil haar ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen, met een verwachte besparing van 150 ton karton in de eerste twee jaar.

Eerste écht Belgische mosselen uit Nieuwpoortse zeeboerderij!

De hangmosselen worden gekweekt op zeeboerderij 'Westdiep' die eigendom is van Colruyt

Hogeschool PXL wint Gault&Millau-award

De bekende culinaire gids looft het studentenrestaurant voor het beste cateringgerecht.

Kunnen we volgend jaar weer cash betalen op festivals?

Als het aan consumentenorganisatie Test-Aankoop ligt wel. Die dient een klacht in tegen de grote festivals

Colruyt Group versterkt positie in convenience met overname Delitraiteur

Het bestaande concept van Delitraiteur en de 41 winkels blijft behouden, inclusief het franchisemodel.

Horeca ziet toename in aantal werknemers, ook al staat rendement in de sector onder druk

Het aantal vaste medewerkers in de Belgische horeca heeft het hoogste niveau bereikt in meer dan een decennium. Ook het aantal flexi-jobs en studentenjobs blijft toenemen. En dat is bijzonder...

Dalende bezoeken en verschuivende voorkeuren in de Belgische foodservicemarkt

FSA publiceert haar update van de Foodservice Barometer voor het derde kwartaal van 2024

Foodservice kwartaalupdate Q3-2024

De kwartaalupdate geeft alle ontwikkelingen mee in de foodservicemarkt tijdens Q3 2024.

Waarom het bedrijf achter Moët & Chandon investeert in alcoholvrij

Het bedrijf LVMH, bekend van de luxemerken in drank, neemt een strategische belang in French Bloom, een innovatieve start-up die alcoholvrije schuimwijnen maakt

Boeken dicht voor Dunkin’ in Nederland (Of toch niet?)

Heeft de formule nog een toekomst na de 'exit' van de DONUT in haar naam en dreigt België hetzelfde lot?

UpFresh en Franky Fresh Food versmelten tot HUPPA

Beide bedrijven versmelten nu ook in merkidentiteit en profileren zich nog meer als versspecialist voor de Belgische markt

Na SNACKDEALS nu ook RESTODEALS gelanceerd

HORECA VAN ZON zet haar agressieve strategie met het online platform nu ook door bij restaurants en cateraars

Solucious neemt ultravers-speler DELIDIS over

Na de overname van VALFRAIS versterkt de groep Colruyt opnieuw haar greep op de foodservicegroothandel

Foodservice Petrolshop Monitor 2024

Update met de belangrijkste marktontwikkelingen in het Belgische petrolshopkanaal.

Eerste Jumbo Foodmarkt van België opent in Gent

Een uniek concept wat de scheidingslijn opzoekt tussen supermarkt en horeca

Teker Group verstevigt marktpositie met nieuwe overname

Lonki Food Group, bekend om de verwerking van konijnenvlees komt in handen van het bedrijf

Maaltijdleverancier Foodbag lanceert herbruikbare dozen

Het bedrijf wil haar ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen, met een verwachte besparing van 150 ton karton in de eerste twee jaar.

Eerste écht Belgische mosselen uit Nieuwpoortse zeeboerderij!

De hangmosselen worden gekweekt op zeeboerderij 'Westdiep' die eigendom is van Colruyt

Hogeschool PXL wint Gault&Millau-award

De bekende culinaire gids looft het studentenrestaurant voor het beste cateringgerecht.

Kunnen we volgend jaar weer cash betalen op festivals?

Als het aan consumentenorganisatie Test-Aankoop ligt wel. Die dient een klacht in tegen de grote festivals

Trend Walk Leuven – De toekomst van Fastcasual
Colruyt Group versterkt positie in convenience met overname Delitraiteur

Het bestaande concept van Delitraiteur en de 41 winkels blijft behouden, inclusief het franchisemodel.

Horeca ziet toename in aantal werknemers, ook al staat rendement in de sector onder druk

Het aantal vaste medewerkers in de Belgische horeca heeft het hoogste niveau bereikt in meer dan een decennium. Ook het aantal flexi-jobs en studentenjobs blijft toenemen. En dat is bijzonder...

Dalende bezoeken en verschuivende voorkeuren in de Belgische foodservicemarkt

FSA publiceert haar update van de Foodservice Barometer voor het derde kwartaal van 2024

Foodservice kwartaalupdate Q3-2024

De kwartaalupdate geeft alle ontwikkelingen mee in de foodservicemarkt tijdens Q3 2024.

Waarom het bedrijf achter Moët & Chandon investeert in alcoholvrij

Het bedrijf LVMH, bekend van de luxemerken in drank, neemt een strategische belang in French Bloom, een innovatieve start-up die alcoholvrije schuimwijnen maakt

Boeken dicht voor Dunkin’ in Nederland (Of toch niet?)

Heeft de formule nog een toekomst na de 'exit' van de DONUT in haar naam en dreigt België hetzelfde lot?

UpFresh en Franky Fresh Food versmelten tot HUPPA

Beide bedrijven versmelten nu ook in merkidentiteit en profileren zich nog meer als versspecialist voor de Belgische markt

Na SNACKDEALS nu ook RESTODEALS gelanceerd

HORECA VAN ZON zet haar agressieve strategie met het online platform nu ook door bij restaurants en cateraars

Solucious neemt ultravers-speler DELIDIS over

Na de overname van VALFRAIS versterkt de groep Colruyt opnieuw haar greep op de foodservicegroothandel

Foodservice Petrolshop Monitor 2024

Update met de belangrijkste marktontwikkelingen in het Belgische petrolshopkanaal.

Eerste Jumbo Foodmarkt van België opent in Gent

Een uniek concept wat de scheidingslijn opzoekt tussen supermarkt en horeca

Teker Group verstevigt marktpositie met nieuwe overname

Lonki Food Group, bekend om de verwerking van konijnenvlees komt in handen van het bedrijf

Maaltijdleverancier Foodbag lanceert herbruikbare dozen

Het bedrijf wil haar ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen, met een verwachte besparing van 150 ton karton in de eerste twee jaar.

Eerste écht Belgische mosselen uit Nieuwpoortse zeeboerderij!

De hangmosselen worden gekweekt op zeeboerderij 'Westdiep' die eigendom is van Colruyt