Foodservice nieuws
Meer Foodservice
In 2024 werkten veel studenten in de horeca, maar begin 2025 zien we iets nieuws. Volgens cijfers van Partena Professional en Horecafocus stijgt het aantal vaste jobs en flexi-jobs in de sector. De komende maanden zullen uitwijzen of deze ontwikkelingen zich doorzetten.
In Vlaanderen worden inmiddels meer dan 800 frituren uitgebaat door ondernemers met Chinese roots. Junfeng Qiu, eigenaar van Frituur Happy in Zottegem, neemt het voortouw als voorzitter van de nieuw opgerichte Belgische Vereniging van Chinese Frituristen.
De moderne koffiebar is al lang niet meer wat hij tien jaar geleden was. In een uitgebreid gesprek met Thomas Wyngaard – een gepassioneerde gids binnen de Brusselse koffiescène – ontvouwt zich een wereld van trends, innovaties en veranderend consumentengedrag.
In 2024 werkten veel studenten in de horeca, maar begin 2025 zien we iets nieuws. Volgens cijfers van Partena Professional en Horecafocus stijgt het aantal vaste jobs en flexi-jobs in de sector. De komende maanden zullen uitwijzen of deze ontwikkelingen zich doorzetten.
In Vlaanderen worden inmiddels meer dan 800 frituren uitgebaat door ondernemers met Chinese roots. Junfeng Qiu, eigenaar van Frituur Happy in Zottegem, neemt het voortouw als voorzitter van de nieuw opgerichte Belgische Vereniging van Chinese Frituristen.
De moderne koffiebar is al lang niet meer wat hij tien jaar geleden was. In een uitgebreid gesprek met Thomas Wyngaard – een gepassioneerde gids binnen de Brusselse koffiescène – ontvouwt zich een wereld van trends, innovaties en veranderend consumentengedrag.
In 2024 werkten veel studenten in de horeca, maar begin 2025 zien we iets nieuws. Volgens cijfers van Partena Professional en Horecafocus stijgt het aantal vaste jobs en flexi-jobs in de sector. De komende maanden zullen uitwijzen of deze ontwikkelingen zich doorzetten.
In Vlaanderen worden inmiddels meer dan 800 frituren uitgebaat door ondernemers met Chinese roots. Junfeng Qiu, eigenaar van Frituur Happy in Zottegem, neemt het voortouw als voorzitter van de nieuw opgerichte Belgische Vereniging van Chinese Frituristen.
De moderne koffiebar is al lang niet meer wat hij tien jaar geleden was. In een uitgebreid gesprek met Thomas Wyngaard – een gepassioneerde gids binnen de Brusselse koffiescène – ontvouwt zich een wereld van trends, innovaties en veranderend consumentengedrag.