Verpakkingsbedrijf deSter daagt creatievelingen uit met een ‘Packathon’
Een duurzaamheidsuitdaging die tot doel heeft creatievelingen te inspireren om milieuvriendelijke, herbruikbare verpakkingsoplossingen voor voeding te ontwerpen.
Gault&Millau 2024: Boury op nummer 1 en Maxime Collard is chef van het jaar
Meer dan 1.300 restaurants kregen een plekje in de gids, dat zijn er zo’n 80 minder dan vorig jaar. 165 restaurants konden hun score verbeteren en 170 adressen staan voor de eerste keer in de gids.
Een bomvolle Flanders Expo zaal, tal van inspirerende keynotes , een paar interactieve peilingen in het publiek, een vooruitziende foodservice blik en een verrassende motivational als kers op de taart.
Het is ‘Week van de Friet’! Alle spotlights op de frituur
Jaarlijks wordt aan alle frituren gevraagd om 79 euro in het potje te storten van de VLAM. Daarmee financiert ze de promotiecampagne 'Week van de Friet'. Een week waarin onze nationale trots centraal staat.
De zonnige maand september gaf nog een extra duwtje aan de omzet in foodservice. Consumenten blijven vlot geld uitgeven en de markt groeit. Ondanks grote uitdagingen voor ondernemers...
Nederlandse cateraar Vermaat zet eerste stap in België
Ziekenhuis Netwerk Antwerpen opende afgelopen maand een ultramodern nieuw ziekenhuis op het Antwerpse Eilandje. Daarbij koos ze opvallend voor een Nederlandse cateraar
Foodservice Alliance publishes every year an English version of the Annual Monitor Foodservice! Here you can find the English report of 2023 with an update of the most important channel insights and developments in the Belgian foodservice market.
Verpakkingsbedrijf deSter daagt creatievelingen uit met een ‘Packathon’
Een duurzaamheidsuitdaging die tot doel heeft creatievelingen te inspireren om milieuvriendelijke, herbruikbare verpakkingsoplossingen voor voeding te ontwerpen.
Gault&Millau 2024: Boury op nummer 1 en Maxime Collard is chef van het jaar
Meer dan 1.300 restaurants kregen een plekje in de gids, dat zijn er zo’n 80 minder dan vorig jaar. 165 restaurants konden hun score verbeteren en 170 adressen staan voor de eerste keer in de gids.
Een bomvolle Flanders Expo zaal, tal van inspirerende keynotes , een paar interactieve peilingen in het publiek, een vooruitziende foodservice blik en een verrassende motivational als kers op de taart.
Het is ‘Week van de Friet’! Alle spotlights op de frituur
Jaarlijks wordt aan alle frituren gevraagd om 79 euro in het potje te storten van de VLAM. Daarmee financiert ze de promotiecampagne 'Week van de Friet'. Een week waarin onze nationale trots centraal staat.
De zonnige maand september gaf nog een extra duwtje aan de omzet in foodservice. Consumenten blijven vlot geld uitgeven en de markt groeit. Ondanks grote uitdagingen voor ondernemers...
Nederlandse cateraar Vermaat zet eerste stap in België
Ziekenhuis Netwerk Antwerpen opende afgelopen maand een ultramodern nieuw ziekenhuis op het Antwerpse Eilandje. Daarbij koos ze opvallend voor een Nederlandse cateraar
Foodservice Alliance publishes every year an English version of the Annual Monitor Foodservice! Here you can find the English report of 2023 with an update of the most important channel insights and developments in the Belgian foodservice market.
Verpakkingsbedrijf deSter daagt creatievelingen uit met een ‘Packathon’
Een duurzaamheidsuitdaging die tot doel heeft creatievelingen te inspireren om milieuvriendelijke, herbruikbare verpakkingsoplossingen voor voeding te ontwerpen.
Gault&Millau 2024: Boury op nummer 1 en Maxime Collard is chef van het jaar
Meer dan 1.300 restaurants kregen een plekje in de gids, dat zijn er zo’n 80 minder dan vorig jaar. 165 restaurants konden hun score verbeteren en 170 adressen staan voor de eerste keer in de gids.
Een bomvolle Flanders Expo zaal, tal van inspirerende keynotes , een paar interactieve peilingen in het publiek, een vooruitziende foodservice blik en een verrassende motivational als kers op de taart.
Het is ‘Week van de Friet’! Alle spotlights op de frituur
Jaarlijks wordt aan alle frituren gevraagd om 79 euro in het potje te storten van de VLAM. Daarmee financiert ze de promotiecampagne 'Week van de Friet'. Een week waarin onze nationale trots centraal staat.
De zonnige maand september gaf nog een extra duwtje aan de omzet in foodservice. Consumenten blijven vlot geld uitgeven en de markt groeit. Ondanks grote uitdagingen voor ondernemers...
Nederlandse cateraar Vermaat zet eerste stap in België
Ziekenhuis Netwerk Antwerpen opende afgelopen maand een ultramodern nieuw ziekenhuis op het Antwerpse Eilandje. Daarbij koos ze opvallend voor een Nederlandse cateraar