Inspirator

Foodservice Inspirator: RAPHAEL HELSMOORTEL

Voor wie Raphael Helsmoortel nog niet moest kennen: hij is founder van restaurantconcepten Sum Sum, La Taqueria, Sumac, Fugu sushi bar en Tio tapas bar. En van Brasserie Woods (ex Dikke Mee) in Antwerpen en Brussel. Van ‘Little Korea’ en ‘La Gyozeria’, beiden delivery concepten en dark kitchens ten tijde van Covid 19. Ooit startte hij…...

Dit rapport downloaden?

Dat kan met het FSA lidmaatschap!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Waarom een lidmaatschap bij
FSA aankopen?

Neem contact op voor meer info!

Deze content is enkel beschikbaar voor betalende leden.

Upgrade jouw account om
deze informatie te bekijken!

Upgrade jouw account om deze informatie te bekijken!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Deze content is enkel beschikbaar voor betalende leden.

Upgrade jouw account om deze informatie te bekijken!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Al lid? Log hier in

TAGS