Voor wie Raphael Helsmoortel nog niet moest kennen: hij is founder van restaurantconcepten Sum Sum, La Taqueria, Sumac, Fugu sushi bar en Tio tapas bar. En van Brasserie Woods (ex Dikke Mee) in Antwerpen en Brussel. Van ‘Little Korea’ en ‘La Gyozeria’, beiden delivery concepten en dark kitchens ten tijde van Covid 19. Ooit startte hij…...
Dit artikel GRATIS verder lezen?
Dat kan met een FSA-account!
Waarom een GRATIS
FSA- account
aanmaken?
Registreer je in enkele minuten!
- Lees interessante artikels
- Ontvang de exclusieve nieuwsbrief
- Download gratis trendrapporten, infographics en marktcijfers
Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!
Krijg toegang tot al onze waardevolle informatie!
Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.
Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!
Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.