23/05

TREND WALK – FOOD &CONCEPT OF THE FUTURE

Trend Walks zijn een nieuw initiatief van Foodservice Alliance!

Onder begeleiding van ondernemers zullen deelnemers geïnformeerd en geïnspireerd worden. De Trend Walk – Food & concept of the future – zal plaatsvinden in Gent.

Het hoeft vandaag geen groot betoog dat de marges van ondernemers onder druk staan. De afgelopen jaren leerden ons echter wel dat ondernemers over een enorme dosis doorzettingsvermogen en creativiteit beschikken. Enkele boeiende ondernemers uit Gent nemen de deelnemers mee in hun visie op de toekomst.

Ze proberen een antwoord te geven op de volgende vragen

  • Hoe zal het horecalandschap verder evolueren?
  • Welke modellen zullen zich doorzetten?
  • Hoe gaan ondernemers om met stijgende loonkosten en inflatie?
  • Is robotisering al actueel in de horecasector in België?
  • Wat met de eiwitshift?
  • Hoe werken lokale detailhandelszaken en horeca samen?
  • Wat met de trend van personalisatie in horeca?
  • …

 

De dag start in het Wintercircus te Gent, de nieuwe hotspot in de binnenstad. Hier wordt de groep ontvangen door de man die de horecazaken zal uitbaten, Jules Gahide. Jules is onder meer bekend van het café ‘t Kanon in Gent en zal nu een viertal horecazaken uitbaten in het Gentse.

Naast Jules zullen nog enkele andere ondernemers aanwezig zijn om ons die dag te begeleiden. Denk hierbij aan de mensen achter MTM Group, WAY Coffee, ONA, Joost Arijs, Yalo, Beiruti/Yokoso, Knol & Kool, …

Deze Trend Walk is er voor alle professionals die actief zijn in de horecasector. Zowel voor toeleveranciers, groothandels als ondernemers.

Het event start in het Wintercircus in Gent en na de lunch bezoeken we interessante ondernemers. Afsluiten doen we met een drink in RAY.

Zorg dat je erbij bent!

Datum en tijd

Locatie

Over dit evenement