19/11

NATIONAAL FOODSERVICE CONGRES 2024

FSA nodigt haar leden uit voor het Nationaal Foodservice Congres 2024, het toonaangevende evenement dat de meest invloedrijke experts en trendwatchers in de foodservice-industrie samenbrengt. Het congres vindt plaats op dinsdag 19 november 2024 in Gent en is exclusief voor leden van het kennisnetwerk van Foodservice Alliance.

 

Programma:

Om aan de toenemende vraag naar tickets te voldoen en maximaal comfort aan de deelnemers te garanderen, splitsen we het congres voor het eerst op in twee sessies. Op die manier kunnen we twee keer 500 deelnemers verwelkomen. Gasten hebben de vrije keuze aan welke van de twee sessies ze deelnemen:

  • OCHTENDSESSIE: van 9u00 tot 12u30, gevolgd door een vrij bezoek aan Horeca Expo
  • MIDDAGSESSIE: van 14u30 tot 18u00, voorafgegaan door een vrij bezoek aan Horeca Expo

 

Voordelen voor deelnemers:

  • Flexibele deelnametijden: Kies de sessie die het beste bij uw tijdschema en interesses past. Elke sessie biedt een unieke combinatie van sprekers, met enkele overlappende en enkele exclusieve presentaties.
  • Gratis toegang tot Horeca Expo: Deelnemers aan de ochtendsessie kunnen ‘s middags gratis Horeca Expo bezoeken, terwijl deelnemers aan de middagsessie ‘s ochtends gratis toegang hebben tot deze toonaangevende beurs.

 

NIEUW!

FSA Afterparty!

Na sluiting van de beurs, vanaf 18u30, nodigen we alle deelnemers uit voor de exclusieve FSA Afterparty. Dit nieuwe en unieke event biedt een perfecte gelegenheid om te netwerken en de dag in stijl af te sluiten met alle leden van het kennisnetwerk van FSA.

 

Waarom deelnemen?

  • Topexperts en trendwatchers: Laat u inspireren door de meest vooraanstaande sprekers in de foodservice-industrie.
  • Exclusief voor leden van FSA: Profiteer van dit waardevolle evenement dat gratis is inbegrepen in uw lidmaatschapspakket.
  • Netwerkmogelijkheden: Breid uw netwerk uit door in contact te komen met andere leden van het kennisnetwerk van Foodservice Alliance.
  • Innovatieve inzichten: Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen die de toekomst van de foodservice-industrie vormgeven.

 

Belangrijke details:

Datum: Dinsdag 19 november 2024
Locatie: Flanders Expo Gent

Ochtendsessie: 9u00 – 12u30
Middagsessie: 14u30 – 18u00
FSA Afterparty: Vanaf 18u30

 

Reserveer uw plaats:

Het aantal plaatsen is beperkt tot 500 per sessie, dus wees er snel bij.

Online een ticket reserveren is noodzakelijk.

 

Meld u vandaag nog aan en verzeker uw deelname aan dit unieke evenement!

Datum en tijd

Locatie

Over dit evenement