Nieuws

Gault&Millau 2024: Boury op nummer 1 en Maxime Collard is chef van het jaar

maandag 27 november 2023

Volgens Gault&Millau is Boury van Tim Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd vanmiddag bekendgemaakt op de 21ste editie van de uitreikingsceremonie van de gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens kreeg voor het eerst sinds 2004 geen score. De anonieme inspecteurs van Gault&Millau bezochten dit jaar opnieuw de beste restaurants in…...

Dit rapport downloaden?

Dat kan met het FSA lidmaatschap!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Waarom een lidmaatschap bij
FSA aankopen?

Neem contact op voor meer info!

Deze content is enkel beschikbaar voor betalende leden.

Upgrade jouw account om
deze informatie te bekijken!

Upgrade jouw account om deze informatie te bekijken!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Deze content is enkel beschikbaar voor betalende leden.

Upgrade jouw account om deze informatie te bekijken!

Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.

Al lid? Log hier in

TAGS