Nieuws

Gault&Millau 2024: Boury op nummer 1 en Maxime Collard is chef van het jaar

maandag 27 november 2023

Volgens Gault&Millau is Boury van Tim Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd vanmiddag bekendgemaakt op de 21ste editie van de uitreikingsceremonie van de gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens kreeg voor het eerst sinds 2004 geen score. De anonieme inspecteurs van Gault&Millau bezochten dit jaar opnieuw de beste restaurants in…...

Dit artikel GRATIS verder lezen?

Dat kan met een FSA-account!

Waarom een GRATIS
FSA- account aanmaken?

Registreer je in enkele minuten!

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!

Krijg toegang tot al onze waardevolle informatie!

Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!

Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

TAGS