Dit jaar bestaat winkelketen Dille & Kamille, bekend om haar duurzame assortiment, 50 jaar. Om dat te vieren openen ze in mei een pop-uprestaurant in Utrecht en Antwerpen waar uitsluitend vegetarisch wordt gekookt met recepten van sterrenchef Sidney Schutte. In ‘Meimaand Groentemaand’ staan de schijnwerpers gericht op groenten. Daarom brengt Dille & Kamille voor…...
Dit artikel GRATIS verder lezen?
Dat kan met een FSA-account!
Waarom een GRATIS
FSA- account
aanmaken?
Registreer je in enkele minuten!
- Lees interessante artikels
- Ontvang de exclusieve nieuwsbrief
- Download gratis trendrapporten, infographics en marktcijfers
Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!
Krijg toegang tot al onze waardevolle informatie!
Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.
Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!
Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.