Umamido is een fastcasual ramen concept dat dit jaar z’n tiende verjaardag viert. Het geesteskind van Guy Quirynen, founder en CEO, ontstond na diens omzwervingen in Japan, waar de liefde voor de nationale comfort food langzaam ontwikkelde als een hartige bouillon. Ramen bestaat uit een bouillon van kip of varken, noedels en toppings, gaande…...

Dit artikel GRATIS verder lezen?

Dat kan met een FSA-account!

Waarom een GRATIS
FSA- account aanmaken?

Registreer je in enkele minuten!

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!

Krijg toegang tot al onze waardevolle informatie!

Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

Krijg toegang tot al onze
waardevolle informatie!

Wil je graag toegang tot exclusieve content en het nieuwste inzicht in foodservice? Het enige wat je hoeft te doen, is een gratis account aanmaken.

TAGS

Bekijk nog een
Het verhaal achter Barouche

Ontdek het verhaal achter het concept BAROUCHE!  Een verhaal van premium pita en huisgebakken brood.

Het verhaal van IZY COFFEE

Ontdek het unieke groeiverhaal achter de nieuwe koffieformule met West-Vlaamse roots: IZY Coffee

Het verhaal achter Barouche

Ontdek het verhaal achter het concept BAROUCHE!  Een verhaal van premium pita en huisgebakken brood.

Het verhaal van IZY COFFEE

Ontdek het unieke groeiverhaal achter de nieuwe koffieformule met West-Vlaamse roots: IZY Coffee

Het verhaal achter Barouche

Ontdek het verhaal achter het concept BAROUCHE!  Een verhaal van premium pita en huisgebakken brood.

Het verhaal van IZY COFFEE

Ontdek het unieke groeiverhaal achter de nieuwe koffieformule met West-Vlaamse roots: IZY Coffee