Verse pistolets aan huis via Pistolivery

Binnen de driehoek Antwerp-Lier-Mechelen levert het sinds kort opgestarte Pistolivery sinds kort op zondag pistolets en ander lekkers aan huis. Begin 2021 begon het idee te rijpen en al snel bleek het idee een schot in de roos. Momenteel verwerkt Pistolivery elke zondag meer dan 200 bestellingen. 

 

Het succes valt ongetwijfeld een stuk verklaren door het feit dat er alsmaar minder warme bakkers zijn. Ook Pistolivery ondervindt er hinder van. Oorspronkelijk werkten ze met twee à drie bakkers per gemeente, maar door de energiecrisis haken er heel wat af. Nu werken ze met één grote, vaste bakker. Deze werd gekozen na enkele smaaktesten door de klanten. 

 

Elke zondag gaan er 8 chauffeurs op de baan. Die vertrekken vanuit het magazijn van Voelkel Belgium in Niel. Dit bedrijf voert verse, biologische fruitsappen in. Naast deze fruitsappen is ook de charcuterie van Charles verkrijgbaar.

Leveringen zijn op het gevraagde uur mogelijk tussen zeven en elf. Er is een gratis levering vanaf 25 euro. Pistolivery biedt de luxe van een warme bakker, zonder de deur uit te moeten komen. 

TAGS

0 Comments