Gong Cha arriveert in Antwerpen

Gong Cha is een populaire keten van bubble tea shops afkomstig uit Taiwan. Het bedrijf is opgericht in 2006 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd merk met locaties over de hele wereld, waaronder in Azië, Noord-Amerika en Australië.  Met meer dan 1.900 shops in 20 landen, opent na Brussel en Bergen nu ook een eerste zaak in Vlaanderen. Antwerpen gaat met de eer lopen. Op zaterdag 21 januari opent een eerste vestiging aan de Schoenmarkt. 

 

Bubble tea zat de voorbije jaren al in de lift in ons land. Het kleurrijke drankje verovert heel wat harten en nu komt Gong Cha ook naar Vlaanderen.

 

Gong Cha is bekend om hun hoogwaardige ingrediënten en commitment om de beste kwaliteit bubble tea te serveren aan hun klanten. Het menu van Gong Cha omvat een breed scala aan thee-gebaseerde dranken, waaronder klassieke melkthee, fruitthee en slushies. Ze bieden ook seizoensgebonden dranken. Wat Gong Cha uniek maakt, is dat ze gebruik maken van premium thee-ingrediënten en verse melk voor een rijke smaak. De tapioca parels zijn van hoge kwaliteit en hebben een mooie textuur. Gong Cha wordt gezien als de 'Starbucks' van de bubble tea en biedt ook personalisatieopties voor hun dranken, zoals de hoeveelheid suiker en de stevigheid van de tapioca parels, zodat klanten hun drank kunnen aanpassen aan hun persoonlijke smaak. 

 

De eerste 100 bezoekers van de nieuwe shop in Antwerpen zullen bij de opening gratis Milk Tea en Peach Green kunnen proberen. Op zondag is er om 11u een leeuwendans.

 

TAGS

0 Comments