Giuliano restaurants groeit stevig door

De Italiaanse keten Giuliano restaurants is in Limburg een groot succes. Meteen de reden voor Giuliano Bruno om nog bijkomende vestigingen te openen en ook met franchiseconcepten te starten. De komende jaren staat er een forse uitbreiding op het programma. 

 

De ondernemer kijkt ondertussen ook over de landsgrenzen. Er werd een strategie uitgetekend die de keten in binnen- en buitenland nog meer op de kaart moet zetten. Momenteel zijn er vestigingen in Hasselt, Genk en Maasmechelen, maar een vestiging in Gent staat in de steigers. Dit restaurant moet openen in het voorjaar van 2023 op de site van Kinepolis Gent. 

 

INZETTEN OP BELEVING 

 

De nieuwe vestiging is nog maar een voorsmaakje van wat volgt. Er wordt gerekend op één à twee nieuwe ristorante concepten per jaar. Het succes valt volgens de oprichters te verklaren door het totale concept. “De inrichting, de eerlijke keuken, een vlotte bediening en de juiste prijs-kwaliteitverhouding vormen de basis van het succes”, geet mede-aandeelhouder Rossetti mee. De beleving wordt nog eens versterkt door acties en optredens. 

 

TAGS

0 Comments