KingRibs blijft groeien in Belgie

Voor spareribs en burgers moet je bij franchiseketen KingRibs zijn. In het Waasland hebben ze al een aantal zaken, maar nu krijgt ook Dendermonde een KingRibs. De prijzenwinnende franchise gaat voor kwaliteit à volonté. 

 

Nog geen 5 jaar geleden opende de eerste zaak in Berchem. Al van in het begin draait het om traag gegaarde spareribs en huisgemaakte burgers. Het premium concept staat daarbij centraal. Er wordt enkel gewerkt met degelijke en verse ingrediënten. De marinades en burgers zijn uit eigen huis, zodat de kwaliteit gegarandeerd wordt. 

 

Ondertussen werd KingRibs uitgeroepen tot beste nieuwkomer van 2019 bij TakeAway.com en zijn er al vestigingen in Berchem, Sint-Niklaas, Beveren, Boom en Schoten. Binnenkort komt daar dus Dendermonde bij. Het Beverse filiaal werd door TakeAway.com uitgeroepen tot ‘beste restaurant van Oost-vlaanderen’. 

 

Vanuit het Waasland bouwt KingRibs verder aan het succes. Na Dendermonde zijn de Denderstreek en Gent aan de beurt. De zaak in Dendermonde ligt qua interieur volledig in lijn met de rest van de zaken. De zaak draait voornamelijk rond afhaal en levering. 

TAGS

0 Comments