Chick&Cheez is aan een opmars bezig in Belgie

Chick&Cheez is de nieuwste uitbreiding in het gamma van de fastfoodgroep QSR Platform. Deze groep achter Burger King, Quick, O’Tacos, Nordsee en Go!Fish in ons land. Het concept waarbij krokant gepaneerde kip die gepersonaliseerd kan worden met verschillende originele marinades, kruiden en kaassauzen, slaat duidelijk aan. 

 

QSR Platform maakt voor alle vestigingen gebruik van het franchiseconcept. Ook bij Chick&Cheez is dit het geval. Met het concept mikken ze op een jong cliënteel dat graag vertoeft in een uniek en kleurrijk decor, met trendy elementen zoals neonlichten of zelfs een arcade. Verder zijn er ook dual-concept ruimtes, waarin zowel een Chick&Cheez als een O’Tacos aanwezig is. 

 

Voortrekker van het concept in België is Adriane Draou, die als multi-franchisenemer van het merk O’Tacos al 8 vestigingen beheert. Voor zowel België als Luxemburg heeft hij de master franchise in handen. 

 

(INTER)NATIONALE UITBREIDINGSPLANNEN

 

Een (inter)nationale uitbreiding van Chick&Cheez zit er snel aan te komen . Na de opening van de eerste vestiging in juli 2021 volgde, in oktober, de opening van een eerst dual-concept restaurant. In het winkelcentrum Les Grands Près in Bergen, opende een vestiging met een Chick&Cheez en O’Tacos. Dit restaurant heeft een oppervlakte van 230 vierkante meter, beschikt over honderd zitplaatsen binnen en een ruim terras. 

 

Dit jaar gingen er al vestigingen open in Namen, Brussel en La Louvière. In Vlaanderen staat binnenkort Genk op het programma. 

TAGS

0 Comments