Eerste Radisson hotel in België opent in Luik

De Radisson Hotel Group is al langer actief in België, maar nu maakt ook het merk Radisson zelf voor het eerst zijn debuut in ons land. Met de opening van het Radisson Hotel Liège City Centre, komt het totaal aantal hotels van de groep in België op 15. 

 

REGIONAAL KARAKTER 

 

De keten speelt hiermee in op de stijgende trend van leisure reizen. Het nieuwe hotel speelt in op de regio, met stijlvolle zwart-wit foto’s en lokale hapjes en drankjes op het menu. Zowel zaken- als vakantiegasten moeten zich zo thuis voelen in het hotel. Na grondig onderzoek opende de groep het hotel, dat een meerwaarde moet geven aan het accomodatieaanbod in Luik. 

 

VEILIGHEID VOOROP

 

Het hotel maakt deel uit van de Nestia Group en vervoegt zo de drie andere bestaande hotels van de groep in België. Gezien de voorbije periode werd er fors geïnvesteerd in het Radisson Hotels Safety Protocol programma, met verregaande reinheids- en desinfectieprotocollen. Dit alles in het teken van de veiligheid en gemoedsrust van de gasten. 

 

BIJNA 100 KAMERS

 

Logeren kan in één van de 99 kamers en suites in 6 categorieën. Het hotel beschikt over een minimalistische Scandinavische stijl met kleur- en lokale accenten. Er zijn ook vergaderfaciliteiten en ook kleinschalige events kunnen er plaatsvinden. Verder is er een Radisson bar voorzien met een menu met regionale producten. 

TAGS

0 Comments