Dille & Kamille gaat de horeca in

Recent opende Dille & Kamille een tweede Antwerpse vestiging. De ligging in toeristisch gebied biedt nieuwe opportuniteiten. Op het terras kunnen eigen producten ook ter plekke genuttigd worden. 

 

EEN HISTORISCH PAND MET POTENTIEEL 

 

De tweede vestiging is te vinden aan de Wapper, een zijstraat van de winkelstraat Meir. Met een oppervlakte van 270 m² is de winkel wat kleiner dan andere vestigingen, maar het volledige assortiment kan er wel gekocht worden. 

 

Met deze vestiging hoopt de keten een nieuw publiek aan te boren. “Al meer dan 40 jaar zijn we in de Vleminckstraat in Antwerpen aanwezig. Deze winkel moet je echter wel weten te vinden en is dan ook geliefd bij de Antwerpenaren. De nieuwe vestiging moet ook toeristen en dagjesmensen aantrekken”, geeft Hans Geels, de directeur van Dille & Kamille mee. 

 

HORECA ALS EXTRA ACTIVITEIT 

 

In het nieuwe pand zet Dille & Kamille ook de eerste stappen in de horeca. Op het kleine terras kan een selectie van producten uit de winkel geproefd worden. De verkoop gebeurt vanuit het raam, waardoor ook afhalen mogelijk is. De eerste resultaten zijn alvast bemoedigend. 

 

Ondertussen telt de keten 12 winkels in België, 26 in Nederland en eentje in Duitsland. Er is ook een webwinkel die wereldwijd levert. 

TAGS

0 Comments