Belgisch restaurant biedt tijdelijk onderdak aan Nederlandse collega

Nederland zit nog steeds op slot en dat voelt de horeca uiteraard. Voor tweesterrenrestaurant Meliefste in Wolphaartsdijk alvast een reden om tijdelijk te verkassen en de grens over te trekken. Het restaurant vond onderdak bij The Jane in Antwerpen. Daar palmt zaakvoerder Thijs Meliefste de Upper Room Bar in. 

 

Nick Bril, de eigenaar van The Jane en Thijs zijn al langer bevriend en toen Thijs vroeg of Nick nog mensen kon gebruiken, aangezien zijn hele team stilstaat, kwam Nick met het idee om een tijdelijke pop-up te openen in zijn bar. In België is de horeca immers nog open tot 23.00 uur, terwijl de situatie in Nederland uitzichtloos is. Het spaargeld van de restaurantuitbaters wordt er dan ook in sneltempo doorgejaagd. 

 

Het idee en aanbod van Nick Bril wordt alvast uiterst gewaardeerd. De pop-up zal van 27 tot en met 30 januari en van 3 tot en met 6 februari geopend zijn. Telkens kunnen er 20 gasten aanschuiven en dit zowel voor lunch als diner. Smulpapen ogen zich verwachten aan een mooi menu, waarin de chef zijn mooie streek Zeeland aan bod laat komen. De beste ingrediënten worden gecombineerd met truffel en kaviaar. 

 

De reacties op het initiatief zijn alvast laaiend enthousiast en alles zit dan ook bijna vol. 

TAGS

0 Comments