Group Bruno nu ook actief in West-Vlaanderen

Group Bruno groeit stevig door. Meer nog, eerder deze week opende het bedrijf maar liefst twee nieuwe foodcorners op één dag. In Kortessem werd een oude vestiging geheractiveerd en met een vestiging in Brugge, werd nu ook voet aan wal gezet in Brugge. 

 

In Kortessem heropende een foodcorner in een tankstation dat vorig jaar compleet werd afgebroken en heropgebouwd. De nieuwe Bruno Foodcorner heeft er een oppervlakte van 570 vierkante meter en er is zelfs een roterende Italiaanse pizzaoven voorzien. De totale investering komt er op zo’n 3 miljoen en een 17-tal voltijdse medewerkers kunnen er aan de slag. 

 

Ook in het treinstation van Brugge zag een nieuwe Bruno Foodcorner het levenslicht. Hiermee wordt de expansie buiten Limburg verder gezet. Het gaat om kleinere foodcorners dan de andere, maar wel met alle basisproducten. Via de website en/of Bruno-app kan men er ook op voorhand bestellen, net voordat met op de trein of de bus stapt of aankomt. Ideaal voor mensen die niet willen wachten. 

 

De nieuwe foodcorner in Brugge heeft een oppervlakte van 155 vierkante meter en vergde een investering van 550.000 euro. Hier kunnen 15 mensen aan de slag. 

TAGS

0 Comments