Nieuwe Starbucks shop in New York opent kassaloze winkel met Amazon Go

De nieuwe vestiging van Starbucks in NYC maakt gebruikt van Amazon’s ‘just walk out’, kassaloze technologie. Deze technologie moet voor een makkelijk en snelle verkoop zorgen,want klanten besparen de minuten uit dat ze moeten wachten om af te rekenen. 

 

Naast deze eerste kassaloze vestiging, staan er voor het komende jaar nog twee op de planning. Het volledige Starbucks aanbod is verkrijgbaar en ook een selectie uit het Amazon Go market aanbod kan aangekocht worden.

 

De bedoeling in de Starbucks Pickup met Amazon Go locaties, is dat je je bestelling vooraf plaatst in de mobiele app van Starbucks. Vervolgens kun je je bestelling oppikken in de shop, waar een display aangeeft welke bestellingen er in productie zijn. In de shop is er ook een lounge en Amazon Go market voorzien die te betreden valt via een ‘in-store code’. Deze kun je via de Amazon app bekomen. 

 

Producten die je neemt zullen toegevoegd worden aan je virtueel winkelmandje. Bij het verlaten van de winkel wordt het saldo van de aankopen in mindering gebracht op je gekoppelde kredietkaart. 

 

Hoewel de winkel kassaloos is, zal er wel een Starbucks medewerker ter plaatse zijn om de drankjes te maken en klanten wegwijs te maken. Het is de bedoeling dat deze vestigingen ook net wat langer open blijven dan de reguliere Starbucks zaken. 

 

TAGS

0 Comments