Deliveroo for Work ziet vraag stijgen

Sinds begin dit jaar is er een significante stijging in de vraag naar bedrijfscatering bij Deliveroo for Work. Het aantal nieuwe klanten nam toe en ook de bruto transactiewaarde nam toe met 165% in het tweede kwartaal ten opzichte van een jaar eerder. 

 

Deliveroo for Work laat werkgevers toe een krediet te schenken aan werknemers om maaltijden te bestellen. Bonnetjes declareren behoort zo tot het verleden. Maar ook cateringservices voor events, trainingen, meetings, … zijn mogelijk. 

 

WERELDWIJDE GROEI IN FLEXIBELE MAALTIJDOPLOSSINGEN

 

Wereldwijd maken er meer dan 20.000 bedrijven gebruik van deze service, waaronder heel wat gekende bedrijven, banken en advocatenkantoren. Om de groei te kunnen behappen bekijkt Deliveroo momenteel deze bedrijfstak opnieuw en wordt er bijgestuurd. 

 

MEER VERBONDENHEID EN STIMULANS

 

Nu de werkomgeving er een stuk flexibeler op geworden is, is het belangrijker dan ooit dat medewerkers zich verbonden, beloond en gestimuleerd voelen. Met Deliveroo for Work kunnen bedrijven hun medewerkers een aantal extra voordelen zoals team lunches of een krediet om maaltijden te bestellen schenken. 

 

Met Hybrid Canteen heeft trouwens ook nog een alternatief voor een traditionele refter/kantine. Medewerkers hier maaltijden voor zowel thuis als op kantoor bestellen, op kosten van de werkgever. Bovendien kunnen bedrijven hun catering afstemmen op het aantal werknemers dat die dag effectief op het werk aanwezig is.  

 

TAGS

0 Comments