1 miljard dollar extra voor Gorillas

In een nieuwe financieringsronde wist Gorillas, de flitsbezorgdienst die ook in België actief is, 1 miljard dollar op te halen. Het gaat om één van de grootste financieringsrondes voor een niet-beursgenoteerd bedrijf. Het geld is nodig voor de expansie. Alleen al in de laatste 6 maanden werden er 140 nieuwe warehouses geopend. Goed voor in totaal zo’n 4,5 miljoen afgeleverde bestellingen. 

 

STRATEGISCHE ONDERSTEUNING VAN DELIVERY HERO

 

Met het extra kapitaal gaat het bedrijf bijkomend investeren in technologie en marketing. De uitstekende klantervaring blijft centraal staan. Deze nieuwe investering - geleid door Delivery Hero - komt er 7 maanden nadat het bedrijf al 290 miljoen dollar ophaalde. 

 

Door te kiezen voor Delivery Hero kan Gorillas rekenen op de steun van een bedrijf dat thuis is in de bezorgmarkt en bekend staat om zijn specifieke ervaring in het internationale opschalen. 

 

RAZENDSNELLE GROEI

 

De voorbije 12 maanden werd Gorillas actief in meer dan 55 steden, waaronder Amsterdam, Londen, Parijs, New York en ook Antwerpen. In totaal werden er meer dan 180 warehouses geopend in 9 landen.

TAGS

0 Comments