Panos opent honderdste City-winkel

Namen, 28 november– In de belangrijkste winkelstraat van Namen (Rue de Fer) komt de nieuwste Panos City van België. Het is de honderdste winkel binnen het Panos City-concept in België en Nederland, en de vijfde in Wallonië. De nieuwe zaak past in de groeistrategie van de Belgische marktleider voor belegde broodjes, zoete bakkerijproducten en warme snacks. “We willen de volgende jaren sterk inzetten op meer verkooppunten in Wallonië”, zegt managing director Karl Selleslags. De opening wordt gevierd met duizend vouchers voor een gratis koffie.

Over Panos City
De Panos groep is met ‘Panos City’ actief in stadscentra en shoppingcenters. Deze locaties zijn van groot strategisch belang. In totaal zijn er al 96 City-winkels in België en 4 in Nederland. Na Moeskroen, Bergen, Louvain-la-Neuve en Messancy komt er een vijfde Waalse City-winkel bij in Namen. Klanten kunnen er terecht in een gezellig en modern interieur waarin beleving, gastvrijheid en verse, kwalitatieve producten centraal staan. Net zoals in de andere Panos-zaken kunnen klanten hier ook rekenen op een snelle service.
“Panos zet sterk in op de uitbouw van het Panos City-concept”, zegt Selleslags. “We vieren intussen al de opening van de 100e Panos City. Het overgrote deel van de Panos City’s wordt uitgebaat door franchisenemers. Dankzij deze ondernemers ontstaat er een waardevolle connectie tussen Panos en lokale gemeenschappen. Zo kan Panos een goede service bieden die perfect aansluit op de lokale verwachtingen.”

Over de uitbater
De Panos City van Namen zal worden uitgebaat door Patrick De Craecker, een gediplomeerde traiteur, gespecialiseerd in het uitbaten van diverse horecazaken. Mede-uitbater Emmanuel Pierrard heeft ook heel wat ervaring opgebouwd als traiteur. Het ondernemerskoppel heeft drie personeelsleden in dienst.
“We zijn helemaal klaar voor de opening. Onze nieuwe zaak past perfect in de drukke winkelstraat: we kijken ernaar uit om onze eerste klanten te ontvangen die tijdens of na het shoppen even komen ontspannen met een lekkere koffie of een heerlijk gebakje”, vertelt Patrick De Craecker.

Over het pand
Tot voor kort was in Rue de Fer 113-115 de schoenwinkel Bocage gevestigd. “Aan de renovatie is een grondige studie voorafgegaan. We wilden de uitstraling van de klassieke gevel behouden en combineren met een moderne inrichting die aan de verwachtingen van onze klanten voldoet. De verbouwing heeft iets langer geduurd dan we oorspronkelijk hadden ingeschat, maar het resultaat mag er zeker wezen”, besluit De Craecker.
1000 gratis koffies voor de eerste klanten
Panos trakteert de eerste 1.000 klanten die de nieuwe winkel bezoeken op een bon voor gratis koffie. 

Praktisch
Panos City Namen
Adres: Rue de Fer 113-115, 5000 Namen
Openingsuren: maandag tot en met vrijdag van 7.30u. tot 18u, zaterdag van 8u. tot 18u., gesloten op zondag.

Over Panos
Panos is sinds 1982 dé referentie voor belegde broodjes, zoete bakkerijproducten en warme snacks in België. Panos is een franchisemerk van Deli nv, onderdeel van La Lorraine Bakery Group.

De 275 verkooppunten van Panos worden gedragen door waarden als vakmanschap, een goede prijs-kwaliteitverhouding, versheid, efficiëntie en plezier. Je vindt een Panos in steden en gemeenten (City, Press), onderweg (Rail, Metro, Petrol, Highway, Airport) en in de Plopsa-pretparken. Panos is aanwezig in België, Nederland, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije en Hongarije.

TAGS

0 Comments