Just Eat Takeaway.com en Sodexo trappen wereldwijde samenwerking af in Belgie

Just Eat Takeaway.com, een van 's werelds grootste eten bestelsites, en Sodexo, de wereldleider op vlak van quality of life services, starten een exclusieve samenwerking die deze week in België wordt gelanceerd. De dienst wordt de komende periode verder uitgerold in andere Europese landen.

 

Belgische consumenten kunnen hun Sodexo Card vanaf nu zeven dagen per week gebruiken als betaalmiddel voor het bezorgen en afhalen van maaltijden bij een ruime selectie aan Belgische restaurants via de Takeaway.com website en app. Meerdere landen, waaronder Frankrijk, volgen in de loop van het jaar.

 

Sodexo en Just Eat Takeaway.com werken samen om het dagelijkse leven van gebruikers gemakkelijker te maken en bieden hen een eenvoudige, snelle en veilige betaalervaring.

 

Dit nieuwe partnership combineert de allerbeste expertise van Sodexo op het gebied van digitale transacties met het brede aanbod van Just Eat Takeaway.com. In België betekent deze nieuwe betaalmogelijkheid een grote kans voor de meer dan 1.300 restaurants die vanaf de lancering beschikbaar zullen zijn. Meer restaurants zullen in de loop van de tijd worden toegevoegd.

 

TAGS

0 Comments