Foodmarket Wolf opent nieuwe locatie op het Eilandje

De Brusselse foodmarket Wolf krijgt er volgend jaar een broertje bij op het Eilandje in Antwerpen. De precieze locatie en de naam van het nieuwe project is voorlopig onbekend, maar zeker is wel dat er plaats zal zijn voor 12 restaurants, 2 bars, een eventruimte en een terras. Samen goed voor 750 zitplaatsen. Het Eilandje is een van de vele plekken in Antwerpen waar hippe horecazaken hun publiek vinden, met uiteraard het MAS als grote aantrekkingskracht. Een foodmarket zoals Wolf past perfect in dat kader.

 

 

De mensen achter Wolf lieten al weten dat hun Antwerpse project geen kopie zal zijn van hun project aan de Wolvengracht. Wolf in Brussel opende drie jaar geleden in volle coronacrisis maar zich wist zich ondertussen te ontpoppen tot een succesvolle culinaire hotspot met 17 restaurants, 2 bars en een microbrouwerij. Wolf combineert de art-nouveau van het oude beursgebouw waarin het gevestigd is, met een speelse, hedendaagse inrichting. Dat maakt de foodmarket ook een ideale setting voor events; zoals dat van Foodservice Alliance op 2 maart (verslag en foto’s van die dag vind je hier).

 

 

Voor het Eilandje wordt er dus gewerkt aan een concept met een andere look & feel. De mensen achter Wolf laten wel al weten dat een groot terras een van de grote troeven wordt. Verder willen ze samen met lokale ondernemers er alles aan doen om een uniek en gevarieerd selectie aan smaken en geuren aan te bieden. De renovatie en inrichting van de eet- en vermaakplek is inmiddels van start gegaan. De foodmarket zal naar verwachting midden 2024 de deuren open. 

TAGS

0 Comments