Domino’s Pizza bezig aan stevig groeitraject

2020 was ondanks de coronacrisis een uitstekend jaar voor deze franchiseketen in België. Het bedrijf wist snel in te spelen op de pandemie en met Click & Collect-bestellingen en een eigen bezorgdienst, resultaat te boeken. Ook in 2021 schoten de ondertussen 113 winkels goed uit de startblokken. Begin dit jaar kwamen er in Mol en Gosselies twee verkooppunten bij en ook in maart werden er 3 nieuwe vestigingen geopend.

 

3 nieuwe vestigingen in maart

 

In maart opende multifranchisenemer Hussein Mamlouk de deuren van een 4de Domino’s Pizza-vestiging in Gent. Ondertussen is de ondernemer hiermee al aan zijn 8ste vestiging toe. Hussein startte zijn carrière in 2009 als winkelmanager en werd in 2013 voor het eerst franchisenemer. Deze vestiging in Gent heeft een oppervlakte van 115 m2, met focus op carry out en 8 plaatsen voor proeverijen ter plaatse.

 

Ook in Borsbeek werd in maart een nieuwe vestiging geopend. Hier zijn de broers Ak die de scepter zwaaien. Hun zevende franchiseverkooppunt, wat aangeeft dat het geloof in het concept groot is.

 

De laatste opening in het rijtje vond plaats op 30 maart in Ronse, waar een nieuwe franchisenemer Denia Baarnini, een eerste zaak opende.

TAGS

0 Comments