Deliveroo breidt leveringsgebied fors uit

Maaltijdbezorgingsdienst Deliveroo is sinds kort beschikbaar in vijf extra Belgische gemeenten. Dat brengt het totaal op 24. Bovendien ging het bedrijf ook een exclusieve samenwerking met Lunch Garden aan.

 

 

Perfect in lijn met de plannen
 

In de provincie West-Vlaanderen werden recent Roeselare en Knokke-Heist toegevoegd, terwijl in Vlaams-Brabant, Vilvoorde, Machelen en Grimbergen bij kwamen. Een uitbreiding die perfect in lijn ligt met de eerder aangekondigde plannen van Deliveroo. De maaltijdbezorger gaf immers aan in 2021 een tiental Belgische steden aan het bezorggebied te willen toevoegen.

 

 

Lunch Garden aan huis

 

Niet enkel geografisch breidt Deliveroo uit, het bedrijf ging ook een exclusieve samenwerking met restaurantketen Lunch Garden aan. De bereide mosselen van deze keten worden in maar liefst 21 locaties thuis geleverd door de koeriers, inclusief frietjes en mosselsaus. Dit in een aangepaste verpakking en binnen de 30 minuten na bestellen, in een straal van 3 km rond het restaurant. Trouwens niet enkel mosselen kunnen besteld worden, maar ook 8 andere gerechten zoals vol-au-vent, balletjes in tomatensaus en kip met appelmoes.

TAGS

0 Comments