Het team van het studentenrestaurant van Hogeschool PXL in Hasselt heeft een Gault&Millau-award gewonnen voor het beste cateringgerecht van het jaar. Het winnende gerecht bestaat uit gestoofde venkel met een crème van witte bonen, tomaat, noten en limoen. Cateringhoofd Rudy Rampelberg sprak zijn vreugde uit: “Supertof, we zijn euforisch en blij dat we onze studenten…...
Dit rapport downloaden?
Dat kan met het FSA lidmaatschap!
Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.
Waarom een lidmaatschap bij
FSA aankopen?
Neem contact op voor meer info!
- Exclusieve rapporten van FSA
- Gratis evenementen met je lidmaatschap
- Download alle rapporten, jaarmonitors en meer
Deze content is enkel beschikbaar voor betalende leden.
Upgrade jouw account om
deze informatie te bekijken!
Upgrade jouw account om deze informatie te bekijken!
Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.
Deze content is enkel beschikbaar voor betalende leden.
Upgrade jouw account om deze informatie te bekijken!
Mis geen enkel inzicht meer. Upgrade je account om onbeperkte toegang te krijgen tot al onze bestaande en nieuwe content.