youtube: 

Podcast: De opkomst van AI in foodservice - met Maxim Sergeant

Een gesprek met Maxim Sergeant van Bakkersonline en Orderbilly over AI in foodservice

 

Op het menu voor deze podcast staat in vette letters 'AI' geschreven. AI is een onderwerp dat steeds prominenter aanwezig is in onze maatschappij en niet in het minst binnen foodservice. En toch blijft het een enorm vaag begrip. Wat is AI precies? Op welke manier wordt het nu al toegepast en zal het in de toekomst een vaste plaats krijgen in de operationele structuur van foodservice-bedrijven? Het zijn vragen die al te vaak met platitudes beantwoord worden. Daarom laat FSA verschillende stemmen aan het woord die met recht van spreken het AI-debat aansnijden.  In deze podcast schuift Maxim Sergeant, founder van onder andere Orderbilly, voor de microfoon. 

 

Maxim klonk optimistisch over de toekomst die AI kan betekenen voor de horeca, maar vergat niet om te wijzen op eventuele valkuilen. De jonge ondernemer haalde voorbeelden aan van succesvolle AI-implementaties en liet zijn licht schijnen op de impact van de AI-shift op de sector. Met de nodige branie en rock 'n roll maakt hij een abstract onderwerp als AI drie kwartier lang heel bevattelijk. Ideaal luistervoer voor nieuwsgierigen actief in de wereld van hospitality!

 

Deze podcast kan je beluisteren én bekijken. Klik bovenaan om de hem te bekijken, of volg onderstaande link om te luisteren.

 

Foodservice Podcast op Spotify: https://podcasters.spotify.com/pod/show/foodservice-alliance/episodes/AI-in-foodservice-een-gesprek-met-Maxim-Sergeant-van-Orderbilly--Bakkersonline-e23gq35

TAGS

0 Comments