JAARMONITOR CHANNEL INSIGHTS 2021

De Belgische foodservicemarkt zit in woelig water en de marktevolutie is sinds het uitbreken van de coronacrisis bijzonder fragiel te noemen. De onzekerheid over hoe de Belgische foodservicemarkt zich in de komende 12 maanden zal gaan herpakken is nog steeds groot.

 

Als sinds 2009 publiceert Foodservice Alliance de Foodservice Jaarmonitor met kanaalontwikkelingen op basis van data uit de Foodservice Barometer. De Foodservice Barometer bevraagt maar liefst 12.000 Belgen over wat men eet en drinkt buitenshuis.

 

Ook dit jaar publiceert Foodservice Alliance haar Foodservice Jaarmonitor. Net zoals andere jaren zit deze opnieuw boordevol marktinformatie over alle kanalen en subkanalen van de Belgische foodservicemarkt. Omwille van de coronacrisis werd er dit jaar nog meer duiding meegenomen dan anders. Nooit eerder bevatte de Foodservice Jaarmonitor zoveel extra diepgang bij de actuele marktontwikkelingen en trends. Ook spelers uit de markt delen hun visie op de toekomst van de Belgische foodservicemarkt. 

 

Het rapport, wat intussen al meer dan 10 jaar onafgebroken wordt uitgegeven, is uniek in de Belgische markt. Het is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die actief is een schakel van de Foodservice keten in België.

 

Download hieronder het volledige rapport met de meest actuele marktcijfers en trends over de Belgische horeca, catering en conveniencemarkt!

 

Hebt u vragen? Contacteer dan de Helpdesk van Foodservice Alliance.

 

Dat kan via mail helpdesk@foodservicealliance.be of telefonisch via het nummer +32(0)14.703.302

Downloads


TAGS

0 Comments