JAARMONITOR CHANNEL INSIGHTS 2020

Naar jaarlijkse gewoonte publiceert Foodservice Alliance de Foodservice Jaarmonitor Channel Insights met een update van de belangrijkste kanaalkenmerken en ontwikkelingen in de Belgische foodservicemarkt. Binnenkort ontvangen alle bedrijven die lid zijn van het Kennisnetwerk van Foodservice Alliance het boek in hardcopy op de deurmat! Maar wie vandaag al wil starten met lezen, kan de digitale versie nu al online raadplegen.
 
Als sinds 2009 publiceert Foodservice Alliance de Foodservice Jaarmonitor met kanaalontwikkelingen op basis van data uit de Foodservice Barometer. De Foodservice Barometer bevraagt maar liefst 12.000 Belgen over wat men eet en drinkt buitenshuis. Daarmee is het een meetmethode die uniek is in de Belgische markt, die intussen meer dan 10 jaar onafgebroken loopt. De Belgische foodservice markt wordt vandaag stabiel gemeten vanuit 4 dimensies, wat het meest volledige inzicht geeft in het koop- en consumptiegedrag binnen foodservice in België!

Download hieronder het volledige rapport met de meest actuele cijfers en trends!

Nog geen lid van Foodservice Alliance Kennisnetwerk, maar toch interesse in de Jaarmonitor Foodservice? Stuur dan een mail naar info@foodservicealliance.be

  
Hebt u vragen? Contacteer dan de Helpdesk van Foodservice Alliance.
Dat kan via mail helpdesk@foodservicealliance.be of telefonisch via het nummer +32(0)14.703.302

Downloads


TAGS

0 Comments