youtube: 

Concept Story: IZY Coffee

Foodservice Alliance duikt regelmatig in de leefwereld van een opvallende formule. Een ‘concept’ wat eruit springt door haar aanpak, maar ook door haar ambitie om de wereld van eten en drinken buitenshuis leuker, spannender en populairder te maken.  

 

Ontdek nu het verhaal achter het concept Izy Coffee!  

 

Download de pdf onderaan voor de cijfers achter het fastcasual succes van Izy Coffee!

 

Izy Coffee is een Belgische koffieketen met 13 vestigingen. De naam verwijst naar de West-Vlaamse gemeente waar dit concept het levenslicht zag: onder een brug tegenover het station van Izegem. Het ondernemerschap van CEO & founder Bart Buyse begon daar in 2018, nadat hij terugkeerde van een wereldreis. Tijdens zijn reis was hij onder de indruk geweest van de opkomst van koffieketens in heel Europa en leerde hij bovendien voor het eerst koffie drinken. Vanuit zijn coffee truck in België introduceerde hij bij thuiskomst een concept met een internationaal karakter dat die ‘white spot in België’ moest invullen.

 

Foodservice Alliance maakte kennis met de founder & CEO van Izy Coffee: Bart Buyse. Hij trakteert op een unieke blik achter de schermen van dit succesverhaal. 

Downloads


TAGS

0 Comments