youtube: 

Concept story: Barouche

Foodservice Alliance duikt regelmatig in de leefwereld van een opvallende formule. Een ‘concept’ wat eruit springt door haar aanpak, maar ook door haar ambitie om de wereld van eten en drinken buitenshuis leuker, spannender en populairder te maken.  

 

Ontdek nu het verhaal achter het concept BAROUCHE!  

Download de pdf onderaan voor de cijfers achter het fastcasual succes van Barouche!

 

Barouche serveert premium pita’s: pocket breads, gevuld met kip of rundsvlees of uiteraard ook vegetarisch. Geen pita zoals dertien in een dozijn, maar echt ‘premium’ met huisgebakken brood, zelfgemaakte sausen en verse groenten van topkwaliteit. Wat je ook kiest uit het menu, naast smaak zijn gezond en lichtverteerbaarheid het uithangbord van deze nieuwe keten die barst van de ambitie! 

 

Foodservice Alliance maakte kennis met de co-founder van Barouche: Wim Maeyaert. Hij trakteert op een unieke blik achter de schermen van dit bijzondere succesverhaal in de opkomende markt van premium etnic foodservice. 

Downloads


TAGS

0 Comments