BIER IN FOODSERVICE

Foodservice Alliance introduceert: “Product Prestatie Scan Bier”. De biermarkt is constant in verandering in de Belgisch foodservice markt. Daarom lanceert Foodservice het speciale foodservicerapport.


Dit rapport brengt een analyse van de consumptie van bier in de verschillende kanalen van de Belgische foodservicemarkt. Het zoomt in op de penetratie van het product, maar laat ook opvallende vaststellingen zien inzake productcombinatie. De algehele bierconsumptie in foodservice is dalende terwijl de thuisconsumptie op peil blijft mede door het dalende aantal cafés. Doch zijn er bepaalde bieren die groei boeken zoals de zogeheten “craft beers”.

Maar wie zijn nu die bierconsumenten in foodservice? Wanneer en waar drinken ze bier? Welk type bier wordt er gedronken en in welke kanalen? Welke trends en tendensen spelen er in de foodservicemarkt?

Dit en veel meer vindt u terug in de “Product Prestatie Scan Bier”.

 

Het volledige rapport lezen?
Bedrijven die lid zijn van het Kennisnetwerk van Foodservice Alliance kunnen het hier downloaden!

Downloads


0 Comments