Belegde broodjes zijn in foodservice zonder enige twijfel een topproduct. Voorheen waren het vooral broodjeszaken die instonden voor de verkoop ervan. Echter nemen vandaag heel veel andere kanalen binnen foodservice en retail die rol over. Broodjeszaken komen hierdoor verder onder druk in België. De nood aan innovatie is groot. Gasten zoeken vernieuwing en die vinden ze amper in het traditionele broodjeszakenkanaal. Vooral zelfstandige ondernemers blijken het na te laten in te zetten op echte vernieuwing.
In deze Product Prestatie Scan wordt de markt van belegde broodjes in foodservice België doorgelicht. Er wordt een analyse gemaakt van alle kanalen waar belegde broodjes worden verkocht, er wordt nagegaan wie de koper is van broodjes en waar en wanneer die broodjes consumeert. Ook wordt er een compleet hoofdstuk gewijd aan een uitgebreide analyse van menukaarten van broodjeszaken in België. Tot slot wordt er inspiratie geboden met trends uit de internationale wereld van quickservice en bakery concepts in foodservice.
Het volledige rapport lezen?
Bedrijven die lid zijn van het Kennisnetwerk van Foodservice Alliance kunnen het hier downloaden!
0 Comments