TERUGBLIK: PETROLSHOP EVENT 2019

Datum: 
27 Aug 2019 - 08:00

Op dinsdag 27 augustus verzamelden een honderdtal professionals uit de foodservicemarkt zich in Het Notelaarshof te Opwijk voor het Petrolshop Event van Foodservice Alliance. Op deze unieke locatie werden de aanwezigen tijdens de voormiddag op de hoogte gebracht van de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in het tankstation landschap en mobiliteit in het algemeen.

Nadat alle aanwezigen konden genieten van een lekker ontbijt, nam Gert Laurijssen (CEO van Foodservice Alliance) het woord om de belangrijkste uitkomsten van het Nationaal Petrolshop Rapport te overlopen. Dit rapport wordt jaarlijks door Foodservice Alliance uitgebracht en bevat de belangrijkste inzichten over hoe de petrolmarkt beweegt en wat het gedrag is van consumenten in tankstationshops. 

Vervolgens gaf Gert Laurijssen het woord aan Sandro Rossetti, directielid bij Groep Bruno en manager bij Foodcorner. Met een netwerk van heel wat Bruno vestigingen in Limburg heeft Group Bruno heel wat diensten te bieden. Buiten het verdelen van kwaliteitsbrandstoffen, dragen zij het one-stop-shop-principe hoog in het vaandel. Sandro Rossetti gaf een toelichting over hoe zij als Group Bruno hun klanten willen verwennen. Daarnaast gaf hij ook een blik in de vele toekomstplannen die Group Bruno heeft.

Tot slot gaf Cathy Macharis inzicht in hoe mobiliteit er in de toekomst zal uitzien. Cathy Macharis is Professor aan de Vrije Universiteit Brussel en is gastdocent aan de Universiteit van Götheborg. Zij geeft les in operations and logistics management, alsook in transport and sustainable mobility. Haar studiegroep MOBI (Mobility, Logistics and Automotive Technology) is een interdisciplinaire groep die zich focust op duurzame logistiek, elektrische en hybride voertuigen en het reisgedrag. Tijdens het Petrolshop Event gaf zij inzicht in hoe mobiliteit in de toekomst zal evolueren en welke consequentie dit zal hebben voor de tankstations.
 

Downloads


TAGS

0 Comments