Terugblik: Nationaal Foodservice Congres 2022

Datum: 
22 Nov 2022 - 08:00

Al voor de 14de keer organiseerde Foodservice Alliance haar jaarlijkse Nationaal Foodservice Congres in het kader van Horeca Expo. Een unieke bijeenkomst die werd bijgewoond door bijna 800 beslissers uit de foodservicesector.

 

De ochtend werd op gang getrokken door Veronique Goossens, hoofdeconoom bij Belfius Bank. Ze schetste de ruime economische context en ging samen met Bart Buysse, CEO van Fevia, in gesprek over de uitdagingen van de Belgische voedingsindustrie.

 

Rudi Petit-Jean, directeur van Sligro, Annick Van Overstraeten, CEO van Le Pain Quotidien en Gert Laurijssen van Foodservice Alliance hielden een panelgesprek over de actualiteit in de sector.

 

Verder kwamen keynotes aan bod van Nehme Darwiche (Heirloom, Beiruti en WATR), Geert Roete (Metaverse en Web 3) en Olivier Minne (Foodservice Alliance).

 

Gert Laurijssen sloot het congres af met een toekomstvisie over de Belgische foodservicemarkt richting 2030.

 

Ben je lid van het Kennisnetwerk van Foodservice Alliance, maar kon je er toch niet bij zijn? Dan kan je alsnog hieronder de handouts van alle keynotes downloaden:

 

Downloads


TAGS

0 Comments