TERUGBLIK: HET FOODSERVICE BAD

Datum: 
14 May 2019 - 09:00

Op dinsdag 14 mei 2019 verzamelden een honderdtal enthousiaste professionals uit de foodservicemarkt zich op het Foodservice Bad. Dit voor nieuwkomers binnen de foodservicemarkt in het bijzonder.

Alle aanwezigen werden welkom geheten door Gert Laurijssen, CEO Foodservice Alliance. Hij liet iedereen kennismaken met de in's en de out's van de Belgische foodservicemarkt.
Hoe zit de markt in elkaar? Welke kanaalontwikkelingen vinden er plaats? Hoe zal de markt in de toekomst evolueren? etc...
Op al deze vragen, en nog meer, bracht Gert Laurijssen een duidelijk, passend en verhelderend antwoord.

Na de inleiding en de schetsing van de markt, was het tijd om de spelers binnen de foodservicemarkt aan het woord te laten.
Patrick Spiessens, Sales Manager Foodservice bij FrieslandCampina, gaf iedereen inzicht in hoe men een slimme sales en marketing strategie als fabrikant/toeleverancier kan uitbouwen.
Wat zijn de kansen? Wat zijn de valkuilen? Welke aanpak moet men nemen richting de outlets of grossiers? etc... Patrick Spiessens bracht veel vernieuwende inzichten voor alle nieuwkomers.

Tot slot nam ook David Claeys, Managing director/owner bij true.agency, het woord.
Door zijn jarenlange ervaring als conceptontwikkelaar/ondernemer, kon David Claeys de aanwezigen alle tips and tricks meedelen over hoe te communiceren als merk.

Wil je graag al deze informatie nogmaals doornemen, kan je de handouts hieronder terugvinden.

 

 

 

 

Downloads


TAGS

0 Comments