TERUGBLIK: FOODSERVICE SPEEDDATE EVENT 2018

Datum: 
20 Sep 2018 - 10:45

 

'MATCHES MADE IN HEAVEN' OP HET FOODSERVICE SPEEDDATE EVENT

Na een succesvolle eerste editie in 2017, vond op donderdag 20 september in Schilde opnieuw het Foodservice Speeddate Event van Foodservice Alliance plaats. Tijdens dit op maat gemaakte “business development event” in de unieke setting van het ’s Graevenhof werden opnieuw heel wat innovatieve toeleveranciers op een efficiënte manier in contact gebracht met senior aankopers van betekenisvolle formules en ketengeorganiseerde bedrijven in de horeca, catering en conveniencemarkt.

Nadat de aanwezige “suppliers” hun speeddatetafel hadden opgebouwd, werden alle deelnemers ontvangen met een lekker netwerkontbijtje en een plantaardige cappuccino van Nederlands beste barista Merijn Gijsbers. Na een welkomstwoordje van Gert Laurijssen, CEO van Foodservice Alliance, werd het startschot gegeven voor dit unieke event.

Zo begonnen de deelnemers vol enthousiasme aan hun op maat gemaakte traject van 20 minuten durende speeddates. Tijdens de 15 tijdsslots voerden ze keer op keer boeiende gesprekken met nieuwe partners om zo de eerste stap te zetten richting nieuwe samenwerkingen en duurzame relaties. Op deze manier maakten de deelnemende “buyers” kennis met heel wat innovatieve, creatieve en relevante concepten speciaal ontwikkeld voor de foodservicemarkt.

Tussen het georganiseerde speeddaten door, waren er nog heel wat extra netwerkmogelijkheden. Tijdens deze breaks kregen enkele deelnemende suppliers de kans hun product extra in de kijker te zetten met verrassende F&B momenten.

Als afsluiter van deze intensieve dag van nieuwe contacten leggen werd er met een glaasje teruggeblikt op succesvolle meetings onder de avondzon in de prachtige tuin van het ’s Graevenhof.

TAGS

0 Comments