TERUGBLIK: FASTCASUAL INSPIRATION EVENT

Datum: 
18 Mar 2019 - 22:45

TERUGBLIK: FASTCASUAL INSPIRATION EVENT

Op maandag 18 maart 2019 verzamelden een honderdtal enthousiaste professionals uit de foodservicemarkt zich op het Fastcasual Inspiration Event. Voor dit unieke inspiratie event rond de fastcasual markt, dat in samenwerking met Leaders Club Belgium werd georganiseerd, waren we te gast bij de VENUEZ-HOSPITALY SHOW 2019.

Dat fastcasual concepten momenteel de wereld veroveren, werd meteen duidelijk gemaakt door Gert Laurijssen, CEO van Foodservice Alliance. Ook bij ons laten ze schitterende presentaties zien. De ‘need for speed’, de hang naar laagdrempelig gemak en de gevoeligheid voor een unieke beleving, maakt dat dit relatief jonge marktkanaal de snelste groeier van de foodservice-industrie is. Ook voor de komende jaren wordt verwacht dat de trend zich doorzet.

Na de trends en ontwikkelingen, was het tijd om de ondernemers van deze concepten aan het woord te laten. Samen met hen gingen we op zoek naar de drijfveren achter het succes van fastcasual, maar ook naar de pijnpunten. Een unieke line-up van ondernemers nam plaats op het podium. Alle drie de winnaars van de Concept Restaurant Awards. De Gouden Palm winnaar Mission Massala, de Zilveren Palm winnaar Frites Atelier en de Bronzen Palm winnaar Nona.

 

Downloads


TAGS

0 Comments