TERUGBLIK CHANNEL SAFARI ZORG

Datum: 
19 Feb 2019 - 09:00

Op dinsdag 19 februari organiseerde Foodservice Alliance de Channel Safari Zorg. Deze ging door in Woonzorgcentrum Gitschotelhof in Antwerpen.

Foodservice Alliance nam een select groepje van 35 deelnemers mee om tijdens deze exclusieve sessie dieper in te zoomen op de wereld van eten en drinken binnen dit woonzorgcentrum. Deze interactieve voormiddag werd ingeleid door Jean Henderick van Zorgbedrijf Antwerpen. Hij heette ons hartelijk welkom en heeft ons de gehele Safari met raad en daad bijgestaan.

Na een inleidend woordje van Gert Laurijssen van Foodservice Alliance, nam Filip Lemaitre van Bureau 50 het woord, om ons ervan te overtuigen dat "Grijs het nieuwe Goud is".

In 2 delen werden we vervolgens wegwijs gemaakt in het woonzorgcentrum dmv een rondleiding door de keuken en de nieuwe opzet van de huiskamers/eetruimtes van het woonzorgcentrum, waarbij we uitleg kregen over het belang van hoe eten en drinken aangeboden wordt aan de bewoners.

Vervolgens kreeg Philip Dupont van Aramark het woord, hij legde hun werkwijze en samenwerking met Triamant uit, wat hun een G&M Award opgeleverd heeft.

Als afsluiter legde Marijke Anthonis van Zorgbedrijf Antwerpen ons uit wat het concept Fingerfood inhoudt in woonzorgcentrum Gitschotelhof, en mochten de we zelf van een heuse fingerfood lunch genieten!

Al met al een geslaagde ochtend waarbij we veel interessante inzichten gekregen hebben over het concept eten&drinken in de zorg.

Downloads


TAGS

0 Comments