TERUGBLIK: CHANNEL SAFARI PRETPARKEN

Datum: 
14 Jun 2018 - 12:00

Op donderdag 14 juni 2018 organiseerde Foodservice Alliance de Channel Safari Pretparken. Deze ging door in Plopsaland De Panne, het meest bezochte themapark van België.

Foodservice Alliance nam een select groepje van 30 deelnemers mee om tijdens deze exclusieve sessie dieper in te zoomen op de wereld van eten en drinken binnen pretparken. Deze interactieve namiddag werd ingeleid door Gert Laurijssen van Foodservice Alliance. Hij gaf de deelnemers heel wat interessante info mee over alle trends en ontwikkelingen binnen het leisure kanaal. Hij lichtte toe wat er speelt binnen dit kanaal, hoe dit de voorbije jaren geëvolueerd is en nog zal evolueren in de toekomst.

Vervolgens gaf hij het woord door aan Jeroen De Smet, sales director van de Plopsa Group. Hij gaf de deelnemers een unieke inkijk in het commerciële beleid van Plopsaland. Naast heel wat cijfermateriaal, kregen ze ook enkele absolute primeurs in verband met de expansieplannen van de Plopsa Group. Annelies De Boyser gaf als F&B director binnen de Plopsa Group dan weer inzicht in heel het F&B beleid van de Plopsa-parken. Ook ging zij wat dieper in op wat volgens haar de trends zijn op gebied van F&B in pretparken.

Na haar presentatie nam Annelies de groep mee op een interactieve rondleiding door het park, met als hoogtepunt een ritje op Heidi The Ride, de nieuwste rollercoaster in Plopsaland. Tijdens deze rondleiding werden niet alleen de F&B punten in Plopsaland en waterpark PlopsAqua bezocht, maar ook de logistieke uitdagingen werden onder de loep genomen met een bezoek aan het centrale magazijn.

Opnieuw aangekomen in de unieke zaal boven Mayaland, gingen de deelnemers zelf aan de slag met een mini-workshop rond conceptonwikkeling. Als afsluiter van deze leerrijke namiddag, reikte de Plopsa-vakjury de award uit aan de groep die volgens hen het meest creatieve én meest haalbare nieuwe F&B concept bedacht voor de Plopsa parken.

Downloads


TAGS

0 Comments