TERUGBLIK: CHANNEL SAFARI EFTELING

Datum: 
20 Jun 2019 - 12:30

Op donderdag 20 juni organiseerde Foodservice Alliance een magische Channel Safari in de Efteling, net over de Belgisch/Nederlandse grens in Kaatsheuvel. Foodservice Alliance nam een select groepje van 25 enthousiaste professionals uit de foodservicemarkt mee om tijdens deze exclusieve sessie dieper in te zoomen op de wereld van pretparken.

De interactieve voormiddag werd ingeleid door Frans Goenee, concept- en inspiratiemanager van de Efteling. Het park is niet alleen onderscheidend op vlak van haar attracties, maar ook door haar gastgerichtheid die ze hoog in het vaandel dragen. Frans Goenee nam iedereen mee in het verhaal en de ervaring die de Efteling aan hun gasten wil meegeven.

Deze klantgerichtheid is ook essentieel in de vele restaurants en andere eetgelegenheden die het park rijk is. Esther Schelling, Team Lead Horeca van de Efteling vertelde ons meer over het unieke F&B aanbod dat aanwezig is in het park. Er werd ook meer inzicht gegeven in de behoeften van hun gasten en hoe zij de weg bewandelen van ‘product denken’ naar ‘concept denken’.

Vervolgens was het tijd om het park in te trekken. Allereerst kregen we een rondleiding achter de schermen van het restaurant ‘Polles keuken’. Nadien was het tijd om de attractie ‘Symbolica’ te ontdekken. Het restaurant ‘Polles keuken’ heeft een rechtstreekse link met de attractie ‘Symbolica’.

Als afsluiter werd er van een lunch genoten in het restaurant van Ravelijn en konden we terugblikken op een geslaagde ochtend met veel interessante inzichten.

TAGS

0 Comments