TERUGBLIK CHANNEL SAFARI DE ZORG VAN DE TOEKOMST

Datum: 
7 Nov 2017 - 08:30

Terugblik Channel Safari DE ZORG VAN DE TOEKOMST

Dinsdag 7 november 2017 – ANTWERPEN

 

Op dinsdag 7 november kregen de leden van Foodservice Alliance de unieke kans om deel te nemen aan een Channel Safari rond de zorg van de toekomst!

De markt van de Ouderenzorg is sterk gegroeid tegenover vroeger en zal naar verwachting in de toekomst nog heel wat groter worden. Ook het consumentengedrag van de bewoners en bezoekers is in verandering, waardoor groeikansen benutten in deze markt heel wat inzicht vergt. Het is aan bedrijven om een slimme strategie te kiezen om munt te slaan uit deze interessante ontwikkelingen en om de doelgroep op een tactvolle manier te benaderen

Eerder dit jaar opende het hypermoderne woonzorgcentrum Hollebeek zijn deuren. Het gebouw werd ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Xaveer De Geyter. Door de focus te leggen op de lifestyle van de bewoners en het unieke ontwerp werd het woonzorgcentrum als snel gedoopt tot Het Woonzorgcentrum Van De Toekomst!

Manager Rudi Janssen nam ons mee in de wereld van de zorg in WZC Hollebeek: Het Woonzorgcentrum van de Toekomst. Hij liet samen met  Willem Van Besien van architectenbureau Xaveer De Geyter zien wat do’s en don’ts zijn van een woonzorgcentrum en welke rol aspecten zoals lifestyle en voeding spelen in de wereld van de ouderenzorg nu en in de toekomst.

Licalab helpt al jaren organisaties die een nieuw product, nieuwe dienst of nieuw proces willen lanceren in de zorg- en welzijnssector. Dat doen zij door de innovatie te testen en te valideren met de eindgebruikers in hun eigen werk- en leefomgeving. Bij Licalab weten ze als geen ander wat de succesfactoren zijn voor voedingsbedrijven in de zorg. Tijdens deze Channel Safari deelde Ingrid Adriaensen niet alleen de ervaringen van Licalab, maar ook hun visie op de toekomst.

Daarnaast krijgen de leden van Foodservice Alliance de unieke opportuniteit deel te nemen aan een uniek Matchmaking-event Voeding en Zorg van Licalab.

Klik hier om je te registreren voor het unieke evenement van Licilab!

De Channel Safari werd afgesloten met een unieke rondleiding door en een blik achter de schermen in het splinternieuwe woonzorgcentrum Hollebeek.

Klik hier om de hand-out van WZC Hollebeek te bekijken.

Downloads


TAGS

0 Comments