LUNCH TABLE 'DE TOEKOMST VAN FINE DINING'

Datum: 
13 Dec 2022 - 11:30

 

LOCATIE: RESTAURANT HERT* - TURNHOUT

 

Chefs die de hotelschool verlaten dromen van een ster of een roemrijke score in één van de culinaire gidsen. Ze verheffen eten en drinken tot kunst, tot design en bijna ook tot filosofie tegelijk. Kok zijn is dan ook geen vak, het is een roeping, een passie. 

 

Maar het is niet iedere kok gegeven om zich een plaats te verwerven in de gewilde fine dining scene, laat staan mee te schitteren aan het sterrenfirmament. Veel factoren spelen – vaak in samenhang - een beslissende rol. Een degelijke opleiding, beschikken over de juiste geloofsbrieven van andere topchefs en vooral ook over een stevige geldbuidel om die droom om te kunnen zetten in bakstenen, tafels en stoelen. 

 

Wat blijkt is dat er in België al jarenlang opvallend veel toptalent in staat is om dat samenspel te laten resulteren in schitterende resultaten. Ons land telt enorm veel topzaken waar bijzonder lekker wordt gekookt en waar unieke belevingen worden gecreëerd. 

 

  • Wat maakt nu vandaag het succes van de fine dining scene in België? 
  • Zitten we nog steeds op de goede weg om ook in de toekomst bij de kopgroep op wereldvlak te blijven?
  • Welke rol kunnen de andere schakels in de keten van fine dining (zoals bv. toeleveranciers) spelen om bij te dragen aan het succes?  

 

Het zijn cruciale vragen waar Foodservice Alliance antwoorden op wil formuleren tijdens een unieke lunch table over de toekomst van fine dining restaurants in België. 

 

Neem deel aan deze unieke Lunch Table en discussieer mee over de toekomst! 

 

Wat staat er op het programma? 

 

We zijn te gast in sterrenrestaurant HERT* van Alex Verhoeven. Gelegen in een uniek kader op 72 meter hoogte, aan de top van de Turnhoutse Turnovatoren. We genieten er van een bijzondere lunch in verschillende gangen die we afwisselen met interessante talks van oa. de directeur van Gault & Millau, Hotelschool Ter Duinen, Foodservice Alliance, etc….  Het wordt een heel bijzondere middag waarbij genieten van lekker eten en drinken centraal staat. 

 

 

Enkel toegankelijk voor leden van Foodservice Alliance

 

Deelname 295 Euro per persoon (inclusief culinaire lunch van HERT*)

 

WILT U ERBIJ ZIJN?

KLIK DAN HIER VOOR UW TICKET

 

 

TAGS

0 Comments