GEANNULEERD: NATIONAAL FOODSERVICE TREND EVENT

Datum: 
12 May 2020 - 09:30

NATIONAAL FOODSERVICE TREND EVENT 2020

NORMAAL GEPLAND OP DINSDAG 12 MEI 2020 MAAR WEGENS CORONA GEANNULEERD | 09.30U | TECHNOPOLIS | MECHELEN

 

Vink 12 mei alvast aan in uw agenda. Die dag organiseert Foodservice Alliance voor de eerste keer het Nationaal Foodservice Trend Event. Tijdens dit event zal u worden bijgepraat over de meest actuele ontwikkelingen in de verschillende kanalen van de Belgische foodservicemarkt.

Welke trends spelen er vandaag de dag in foodservice? Welke zullen de komende jaren steeds belangrijker worden? Foodservice Alliance zorgt ervoor dat u helemaal mee bent met de laatste trends door interactieve keynotes te organiseren. Een uniek programma met inspirerende gastsprekers die komen vertellen over de trends die vandaag in de foodservicemarkt spelen. In de rand van dat programma ontplooit Foodservice Alliance ook een “innovation market” waar meerdere start-ups in de wereld van food & drinks hun innovaties aan u komen tonen.

Bezoek onze website www.foodservicecongres.be en ontdek alle informatie over dit event.
 

INVESTERING

Bedrijven die lid zijn van het Kennisnetwerk Foodservice Alliance nemen GRATIS deel met de code die ze via mail ontvangen.

U heeft geen code mogen ontvangen, maar u wil toch deelnemen? Neem dan contact op met ons via info@foodservicealliance.be.

 

INLICHTINGEN

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met de Helpdesk van Foodservice Alliance: Foodservice Alliance | Baron Frans Du Fourstraat 4/4 | 2300 Turnhout | +32(0)14 703 302

Mail: helpdesk@foodservicealliance.be

TAGS

0 Comments